egy kérdésem van. milyen lapra vártunk turnön amin tudnánk folytatni?
így nekem elég foscsi a megoldás, mert ok dobjunk flopon (talán weaknek érzem btw), de megkapjuk a gincardot és akkor dobjunk turnön????
Nem a turn kártya miatt dobunk, hanem mert itt nem folytatja a gyengébb donk handjeit, amit egy nálam sokkal jobb játékos szerint bele kell venni (AQ). Én nem vettem bele, csak a legerősebbeket, ezért hajlottam a flop fold felé inkább, és mint látom másokat véleményét is megosztja :)
Én egyébként nem igazán láttam még jópármilla hand alatt KT meg ilyeneket donkolni itt regtől.
( Szóval a preflop foldos cinizmust nem igazán értem. Persze magyarázattal volna rá esély hogy felfogom, de akkor meg nem jön át a lenézés ugye, szóval az gondolom nem volt opció, ty :) )
Azért került fel a hand, mert érdekesnek találtam, és nem teljesen egyértelműnek. Direkt le is írtam ezt.
Kicsit sem egyértelmű ez a hand, nemhogy teljesen. Komoly readek meg dinamika ismerete nélkül itt nincs jó megoldás. De turn foldnál viszont minden jobb, ezt fenntartom.
szerintem flop reraise-el több infonk lenne a rangeről! turn az chek vagy call a river meg betsizetől függ!
itt nincs jó megoldás.
Először turnön dobtam volna, de a két utca call és flop folddal sem tudnék vitatkozni.
Flop "info" raise nem volt a válaszok között, mert egyértelműnek tűnik, hogy nincs benne érték. Adódik a kérdés számomra akkor, hogy mivel raiselném floppot ellene? Van fold equity? Toljuk neki lyuksorokkal, 2nd párral (AJ AT AQ) is monsterekkel polarizálva (set, sor)? KQ-val top 2pár is ide sorolható, vagy már az is inkább call flop? Jó lehet itt slowplayelni, floatolni? Reppelhetünk mást a flop callal, mint amink van? (AK,KJ,AA)
Komolyan dobunk turn-ön amikor top drill top kickerünk lesz? ne már, akkor mivel megyünk végig csak a totál tuti lappal vagy mi...ha flopon callolunk nehogy már dobjunk amikor még bőven van pénz mögötte, a flop fold meg szerintem iszonyat weak, egy top-top-ot, amit azért ritkán hoz össze az ember valjuk be, csak úgy simán dobunk egy donkbet-re...szétblöffölnek, hogyha ilyeneket csak lazán dobálgatunk mégha igaz is, hogy erős a lineja. Én flop, turn call river valszeg dobást csinálnám, mert ott sokkal ritkábban blöfföl mint turn-ön.
De, hogy egy flop donk-ra dobunk az elég meredek, egy donk-betből ne találjuk ki, hogy csak settel meg sorral donkol...
inforaise... jajj b+ :D :D amúgy meg ha ezen a flopon megadtunk, akkor turnon főleg, és riveren meg simán meg kell adni.
riveren réraize tuti blöffön van TT-el
és riveren meg simán meg kell adni.
Off: miért mindig short handed a példa? Gondolom a készítők azt tolják, de nincs egy ismerős aki tudna adni egy érdekes full ring leosztást?