Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Megakadtam a kiutalásnál..

cocoon
2013. jún. 10. 21:05

Megakadtam a kiutalásnál..

Sziasztok!
Nem túl régóta játszom a bwin-nél és most értem el először ahhoz a fejezethez, hogy kiszeretnék magamnak utalni pénz a számlámra. A kifizetések menüpontot kiválasztva felugrik egy ablak, hogy a továbblépéshez fel kellene utalnom a megfelelő dokumentumokat.
A menüpontban kiválasztok a személyiségemet igazoló dokumentum típust és elindítom a feltöltést a személyi igazolványom fénymásolatáról. Meg is jelenik a felirat, hogy a feltöltés sikeres volt, de nem lép tovább semmiféle lehetőségre, hogy elkezdjem a kiutalást vagy valami hasonló.
Lehet nagyon abszurdum a dolog, amit kérdezek és csak szimplán valami nagyon egyszerű dolgot nem veszek észre de esetleg ha valakinek hasonló dologban van tapasztalata, vagy bármiféle jó tanáccsal tud szolgálni kérem írja meg.
Előre is köszönöm a segítséget! :)

asdator
Válasz cocoon kommentjére
2013. jún. 10. 21:32

Idő kell amíg feldolgozzák a feltöltött dokumentumokat! Amint ez megtörtént, utána működni fog a kiutalás szerintem!

Romsy
2013. jún. 10. 22:14

meg kell pörgetni plo-n

cocoon
2013. jún. 20. 10:17

Továbbra sem haladok semmit a dologgal ugyanúgy nem ugrik fel semmilyen opció a kiutalásra...
A megpörgetni plo-n amúgy számomra nem volt érthető :D..

L.T.
2013. jún. 20. 10:46

Továbbra sem haladok semmit a dologgal ugyanúgy nem ugrik fel semmilyen opció a kiutalásra...
A megpörgetni plo-n amúgy számomra nem volt érthető :D..

Írj egy mailt a supportnak h ez van,mi a probléma.

cocoon
2013. jún. 20. 10:53

Rendben megtettem :) Remélem halad majd az ügy :) Köszönöm a tippeket!

naggeri
2013. jún. 20. 11:00

szerintem próbáld meg szimplán kiutalni.

Bohocz
2013. jún. 20. 12:04

nekem 2-3 nap volt amig válaszoltak, hogy küldjem el az okmány másik oldalát is, majd még 1 nap mire elérhető volt a kiutalás.
Szoval csak várni kell, eddig jól csináltad.

Élő ügyfélszolgálat