Na most meg kihozta ,hogy holtverseny van. Még pár frissítés és Csiga megnyeri a táblát is :D Amúgy a mostani lehet a reális eredmény. Szerintem mindenki rakja el az 5$-t és hozzáadjuk majd a vb játékhoz pluszban, ha másnak is megfelel.
Na elkészült a sorsolás. Azért már első körben akad 1-2 jó meccs.
Cristo Reyes v Dimitri van den Bergh
Jamie Caven v Kevin Painter
Dolan v Christian Kist (remélem Dolan kiesik hamar)
Mervyn King v Steve West
stb.
Na elkészült a sorsolás. Azért már első körben akad 1-2 jó meccs.
Cristo Reyes v Dimitri van den Bergh
Jamie Caven v Kevin Painter
Dolan v Christian Kist (remélem Dolan kiesik hamar)
Mervyn King v Steve West
stb.
Itt a teljes a gyengébbek kedvéért... :)
Megvan a lényeg, sorsoltak a vb-re - 9 Nyíl
Netellered vagy Skrilled nincs véletlenül tippkirály? :cool:
Ja igaz belinkelhettem volna :) De végül holtversenyben lettünk elsők Csigával.
Hahaha, most ez komoly? Egész estve itt verte magát a donk, hogy mennyire megoktatott mindenkit és simán megnyerte, hisz egy zseni, erre utolsó előtti lett és még csiga is megelőzte? :D Óriás lal, percek óta kacagok, vagy ahogy ő mondaná, visítok, szépen beárazta saját magát. :D
Én holnap elküldöm Ceewylnek Skrillen mint a multkor ő pedig a győztesnek ha ez igy oké.
Itt a teljes a gyengébbek kedvéért... :)
Megvan a lényeg, sorsoltak a vb-re - 9 Nyíl
Netellered vagy Skrilled nincs véletlenül tippkirály? :cool:
Na közben megnéztem NSO-n, ott le van normálisan vezetve. Nem tűnik vészesnek Gerwen szempontjából, szerencsére elkerülte az elején a sötét lovakat meg a Barni-féle veszedelmeket, hacsak nem megint majdnem bekavar első körben a selejtezős inas. :D 3. fordulóban a mostani Whitlock nem lehet akadály és utána elvileg Mensur sem, ahol már 5 nyert szettig megy a játék. A 2.negyed bitang erős lett, na de nyilván a regnáló világbajnok kapta messze a legkönnyebb ágat, ott jelenleg Klasszenen kívül nincs épkézláb játékos, de még az sem biztos, hogy ő eljut odáig. Talán a csaló Benito okozhat neki kellemetlen perceket, de szerintem ő be lesz fosva ellene egy vb-n. A másik Anderson meg a világ lúzere, ilyen amatőr hibát véteni egyszerűen hihetetlen már manapság.
Ja igaz belinkelhettem volna :) De végül holtversenyben lettünk elsők Csigával.