van Gerwen
Válasz Piroslapos kommentjére
2017. ápr. 7. 0:56

150 kilót valóban nem nyomott sosem, de ránézésre simán tűnt annyinak, mert nem túl colos inas, persze hozzám képest igen, mert én alulról súrolom a 120 centit. Most estem haza féltövön, betúrtam egy fissmekk menüt meg 2 sajtbureszt, ebben mennyi szénhidrát van?

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. ápr. 7. 0:58

Jól mondjuk nem laktam, eszem még egy kis császárszalonnát kolbásszal, ez még belefér a diétába?

ceewyl
2017. ápr. 7. 1:08

Jól mondjuk nem laktam, eszem még egy kis császárszalonnát kolbásszal, ez még belefér a diétába?

Csak ha sört is iszol hozzá!

van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2017. ápr. 7. 1:18

Csak ha sört is iszol hozzá!

Akkor ez bukó, itthon nem fogyasztok alkoholt, csak kristályvizet, elég heti 5-6 napot a kantinban tőteni.
Egyébként lalas forduló volt, Wade életében először letett egy jó meccset s tisztességes átlagot az asztalra, de mégis furulyázott. :)) Csizzinek is sikerült gyönyörűen eldonkolnia az agyonnyert meccsét, Anderzon meg úgy kiszállózott, mint én.

van Gerwen
2017. ápr. 7. 1:35

Ahogy látom, az öreg csigát nagyon foglalkoztatja a téma, kunadacsi képek alapján valóban méretes sörhasa volt, azóta rátettél még 1-2 lapáttal, gombóccal?

csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2017. ápr. 7. 8:23

Ahogy látom, az öreg csigát nagyon foglalkoztatja a téma, kunadacsi képek alapján valóban méretes sörhasa volt, azóta rátettél még 1-2 lapáttal, gombóccal?

Akkor valakivel keversz,mert Kunadacson elég jó passzba voltam. Azóta +20 kereken:-)

csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2017. ápr. 7. 8:28

Modikám illene péntek reggelre már tabellát kirakni:-)

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2017. ápr. 9. 19:20

Vásárnap estve van, a forduló óta túl vagyok 3 berúgáson, az állás meg sehol? Bár lehet, jobb is, mert én szép lassan elszállok. Sportingbet is elmehet a picsába, simán megjött volna a törölt fogadásom, még csak izgulni se kellett volna.

ceewyl
2017. ápr. 9. 20:01

van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2017. ápr. 9. 20:05

Továbbra is siralmas, de legalább az árazó inas lassan a helyére kerül.

Élő ügyfélszolgálat