150 kilót valóban nem nyomott sosem, de ránézésre simán tűnt annyinak, mert nem túl colos inas, persze hozzám képest igen, mert én alulról súrolom a 120 centit. Most estem haza féltövön, betúrtam egy fissmekk menüt meg 2 sajtbureszt, ebben mennyi szénhidrát van?
Jól mondjuk nem laktam, eszem még egy kis császárszalonnát kolbásszal, ez még belefér a diétába?
Jól mondjuk nem laktam, eszem még egy kis császárszalonnát kolbásszal, ez még belefér a diétába?
Csak ha sört is iszol hozzá!
Ahogy látom, az öreg csigát nagyon foglalkoztatja a téma, kunadacsi képek alapján valóban méretes sörhasa volt, azóta rátettél még 1-2 lapáttal, gombóccal?
Ahogy látom, az öreg csigát nagyon foglalkoztatja a téma, kunadacsi képek alapján valóban méretes sörhasa volt, azóta rátettél még 1-2 lapáttal, gombóccal?
Modikám illene péntek reggelre már tabellát kirakni:-)
Vásárnap estve van, a forduló óta túl vagyok 3 berúgáson, az állás meg sehol? Bár lehet, jobb is, mert én szép lassan elszállok. Sportingbet is elmehet a picsába, simán megjött volna a törölt fogadásom, még csak izgulni se kellett volna.
Továbbra is siralmas, de legalább az árazó inas lassan a helyére kerül.