Póker Fórum Archívum > Minden más > Érdekes, szórakoztató videók és képek :)

Netrol
Válasz Sambenez kommentjére
2014. okt. 16. 15:07

Az NFL-hez nincs, de mivel a rugbyben is a test test elleni küldelem fontos szerepet játszik, és mivel az amerikai foci ebből a sportágból alakult ki némi összefonódás csak van!

De köszönöm az építő kritikát! :)

Netrol
Válasz Sambenez kommentjére
2014. okt. 16. 15:09

Pláne, mert ennek semmi köze az NFL-hez. :))

Slow Clap - YouTube

Sambenez
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 16. 15:47

Látom te vagy itt a nagy visszavágások mestere.
Ezzel az erővel írhattál volna focit is, mert a rögbi meg abból alakult ki. Egyszerűbb lenne beismerni hülyeséget írtál, persze sokkal nehezebb ez kétségtelen.

Netrol
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 16. 15:58

Idézem a wikipédiát:

"Az amerikaifutball a 19. század végén alakult ki a rögbiből."
"Az amerikai futball – vagy ahogy az USA-ban és Kanadában egyszerűen hívják: futball – a rögbiből kifejlődött csapatjáték."

De tenyleg semmköze egyáshoz!

Sambenez
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 16. 16:01

Nincs kedvem vitatkozni, de sehol nem írtam, hogy semmi köze egymáshoz. Ellenben te írtál egy rögbis videóhoz NFL-t. Ha tisztában lettél volna vele, hogy mi van a videón akkor rögbit írsz.
Tőlem magyarázhatod reggelig, a két sportág gyökereit, de kár hogy ezt senki nem vitatta.
Nem vagy te véletlen politikus?

Netrol
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 16. 16:54

Akkor bocsánat a félreértés abból adódott, hogy nem rendesen olvastad el a videóhoz írt mondatom. Azt írtam, hogy aki szereti azt annak ez is tetszeni fog én nem azt írtam, hogy ez NFL! És ha politikus lennék akkor már kilóbbíztam volna, hogy legális legyen! :)

lecso10
Válasz Netrol kommentjére
2014. okt. 16. 19:30
Netrol
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 17. 12:31

Ezen besírtam gyerekek!! :D
"Legyen tánc!" :D

Legyen TÁNC!!! Legyen ZÁRCSÖKKENTÉS!!! - YouTube

lecso10
Válasz Netrol kommentjére
2014. okt. 26. 9:11

Kedves fórumtársak! Az óraátállítással egy jelentős mérföldkövet léptünk át a télhez közelítve. Remélem,hogy ez az új sláger segít egy rövid időre ismét nyári hangulatot varázsolni az otthonotokba, megkönnyítve a grindelést! Plusz nagyszerű lehetőséget kínál az angol kiejtésetek javítására! Hallgassátok/ nézzétek szeretettel! ;)

► DjMiki-Crazy music - indavideo.hu

bummm
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 26. 9:36

1 percig birtam........

Élő ügyfélszolgálat