Ja, PM is ment.
én is végigolvastam (már ami maradt), köszönöm.
amúgy meg szén gambling az egész.
nem hagyjátok kibontakozni az egyéniségeket.
Mondjuk ha ezután már csak minden 5. AA -t dobja el hasonló szituban, már akkor sokat segítettetek rajta! :)
Matscanak nem való az MTT. Ő úgyis csak ITM-et célozza meg. Gondolom ismerős lehet számára hogy egy 5$-os versenyben éppenhogy becsúszik ITM-be és nyer 8$-t, és elégedetten bólogat, hogy ezaz nyertem, csak közbe azt nem nézi hogy ultrafeszes, 3-4 óra elment még beért ITM-be és tiszta nyereség csupán $. Az MTT-kben mindig az első 3 hely fizet, és az a cél hogy minden zseton nálad legyen.
Bazzzzzz... Ez a topic hogy kerülte el eddig a figyelmemet??? Ez valami fergeteges! Méééééééééég!!
Mindig jó képben lenni a legújabb verseny stargégiákban! Én egyetértek Matsa-val, pont valamelyik nap láttam egy ilyen videót XFactoron a Late Reg fontosságáról, és az AA dobásról bubbleban! Azt mondták benne, hogy ők 80%-ban dobják az AA-t, 20% limp/foldolják, de mindig megvárják, hogy lejárjon a Time Bank, ez iszonyat fontos eleme a versenypókernek. Hiába, a nagyon minden egyes apró részletre figyelnek, ettől ők a legjobbak!
de mindig megvárják, hogy lejárjon a Time Bank
Az a legjobb amikor a shortstack (aki tuti hogy bent lesz ITM-ben), szinkronosztáskor igénybe veszi a 120másodperces TimeBankját ésmegvárja hogy leteljen! (és gondolom csodálkozik 100másodperc után hogy "Mé nem esett ki senki???")
Gondolom ezt már Masca is alkalmazta a versenyeken!
Az a legjobb amikor a shortstack (aki tuti hogy bent lesz ITM-ben), szinkronosztáskor igénybe veszi a 120másodperces TimeBankját ésmegvárja hogy leteljen! (és gondolom csodálkozik 100másodperc után hogy "Mé nem esett ki senki???")
Gondolom ezt már Masca is alkalmazta a versenyeken!
én nem nevettem Rajtad (hehe) BALA,,,,bocsi.....
,na most kérem a kizárásomat, mert pont tőled nem vártam a viccelődést...
azért köszi mindent, vagyis a semmit.....