63 kg, és ehhez vagyok 177 cm kb...azért írok kb-t, mert ehhez vegyünk +- 2cm-t.
Az a baj ráadásul nekem, hogy test"degenerációs" probléma miatt gyógytornát kell nyomatnom, mert a testem izomtömege majdhogynem nem létező dolog. A reumatológus azt mondta a kondizásra rákérdezve, hogy lehetőleg mellőzem, elsősorban a gyógytornát csináljam az izomtömeg miatt, amit nyugodtan cisnálhatok mellé az a fekvőtámasz és a húzódzkodás.
Ettől a három dologtól érhető el jelentős változás a kilók terén, ha több csirkét, rizst ilyeneket eszek hozzá?
akkor kezd a legelején: úszás... minden izmot fejleszt, és kíméletesebb mint rögtön gyúrni. de ha ilyen testi problémád van, szerintem jobb ha nem akarsz rögtön sok súlyt felszedni izomban. hanem szép fokozatosan. és amikor már megvan a normál izomzat, akkor lehet tolni a gyúrást. fel a fejjel, és okosan :)
igen, a legnagyobb problémám talán ez a felborult biorendszer...egyszerűen nincs kondícióm, nem vagyok fitt, erőnlét 0, meló után csak a pihenés lebeg a szemem előtt, és lusta vagyok bármit is csinálni...ezen kellene valahogy változtatni, hogy ne aludjak többet 7 óránál, hogy kondizzak picit, mozogjak többet, legyek a levegőn többet, és legyen minden nap reggeli-ebéd-vacsorám, ne pedig hébe hóba egyek, hol hajnalba, hol éjszaka, mikor hol...
Pihenni viszont kell, a profi testépítők 10órát alszanak....neked a munkád, sajnos ilyen, beszélni kéne szakemberrel, h mi lenne az ideális...(hivatali munkarend)....
Nehéz kenyér...
profik szerint elég a heti 3 is, ha intenzíven tolod. a lényeg hogy ne edzzed túl magad, mert akkor nem jutsz el a célodhoz. énis ismerek ilyen vaddisznókat, de egyik se mondta hogy leányálom :D kösd fel a gatyót kedves JuhaAsz
igen, a legnagyobb problémám talán ez a felborult biorendszer...egyszerűen nincs kondícióm, nem vagyok fitt, erőnlét 0, meló után csak a pihenés lebeg a szemem előtt, és lusta vagyok bármit is csinálni...ezen kellene valahogy változtatni, hogy ne aludjak többet 7 óránál, hogy kondizzak picit, mozogjak többet, legyek a levegőn többet, és legyen minden nap reggeli-ebéd-vacsorám, ne pedig hébe hóba egyek, hol hajnalba, hol éjszaka, mikor hol...
vegyél egy kutyát (nemvicc:))
a profi testépítők 10órát alszanak
63 kg, és ehhez vagyok 177 cm kb...azért írok kb-t, mert ehhez vegyünk +- 2cm-t.
Az a baj ráadásul nekem, hogy test"degenerációs" probléma miatt gyógytornát kell nyomatnom, mert a testem izomtömege majdhogynem nem létező dolog. A reumatológus azt mondta a kondizásra rákérdezve, hogy lehetőleg mellőzem, elsősorban a gyógytornát csináljam az izomtömeg miatt, amit nyugodtan cisnálhatok mellé az a fekvőtámasz és a húzódzkodás.
Ettől a három dologtól érhető el jelentős változás a kilók terén, ha több csirkét, rizst ilyeneket eszek hozzá?
Tömegnövelő étrend kell.
Ha mozogsz és jól eszel nem leszel fáradt. Nem reggelizni ebédelni meg vacsorázni kell, hanem 1.2.3.4.5.6. étkezést kell csinálni. Mindegy, hogy ezek az étkezések hetente megváltoznak és 12 helyett éjfélre, következő héten meg majd reggel 6 ra fognak esni.
Jövőhéten majd beszélek valakivel aki gyárban dolgozik és őszre versenyre készül, megtudok tőle mindent pontosan a három műszakos kajával kapcsolatban.