Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

Krono
Válasz zoltanh kommentjére
2012. jan. 12. 20:36

Life (TV Series 2007–2009) - IMDb

Ez jó? Látom csak 2.évados lett. Miért lett vége? Ennyire volt tervezve vagy a csatorna nem tartott rá igényt?

Nekem nagyon bejött. A csatorna kaszálta.

zoltanh
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 12. 21:20

Nekem nagyon bejött. A csatorna kaszálta.

Kicsit utánaolvastam a hozzászólásoknak, ez tetszett :)

Azért hagyták abba és nem nézték itthon sem igazán mert gondolkodni is kell közben és hát ugye az sem az amcsiknak sem a Győzikén nevelkedetteknek nem megy....

Krono
2012. jan. 12. 21:33

Kicsit utánaolvastam a hozzászólásoknak, ez tetszett :)

Azért hagyták abba és nem nézték itthon sem igazán mert gondolkodni is kell közben és hát ugye az sem az amcsiknak sem a Győzikén nevelkedetteknek nem megy....

Igazából több nem volt benne a sorozatban, mármint nézettség szempontjából, sok hibája volt, de ez a zenes cucc nagyon el volt benne találva :d

Holdenper
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 12. 21:47

Hustle
Angol sorozat, ha jól tudom 7 évados. Akinek bejött az Ocean's 11 filmsorozat, az imádni fogja szerintem:)

zoltanh
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jan. 13. 0:39

Ma kezdtem el nézni a Homeland-ot. 3 részt le is nyomtam kapásból. Utolsón már majdnem bealudtam így holnap/ma folyt köv. :)

daPEPEhu
2012. jan. 13. 10:22

Ma kezdtem el nézni a Homeland-ot. 3 részt le is nyomtam kapásból. Utolsón már majdnem bealudtam így holnap/ma folyt köv. :)

nadzson yoo! :)

ouchi
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. jan. 15. 12:45

Halihó!

Sajnos sorozatokkal eléggé le vok maradva, de szeretném behozni a lemaradásom. Plz ajánljatok kihagyhatatlan sorozatokat (olyat, ami nm vígjáték!!!), szóval Family Guy, Big Bang Theory, Így jártam anyátokkal, Jóbarátok típusok nm érdekelnek jelenleg.

Kábé Dextert + Prison Breaket láttam, ezek be is jöttek.

Jah és légyszi írjátok le a sorozat címe mellé,h. milyen féle fajta a sorozat.

Köszi előre is ;)

bakyka
Válasz ouchi kommentjére
2012. jan. 15. 13:29

Halihó!

Sajnos sorozatokkal eléggé le vok maradva, de szeretném behozni a lemaradásom. Plz ajánljatok kihagyhatatlan sorozatokat (olyat, ami nm vígjáték!!!), szóval Family Guy, Big Bang Theory, Így jártam anyátokkal, Jóbarátok típusok nm érdekelnek jelenleg.

Köszi előre is ;)

Csak olvass vissza pár oldalt.

geri190
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jan. 15. 13:33

Hustle
Angol sorozat, ha jól tudom 7 évados. Akinek bejött az Ocean's 11 filmsorozat, az imádni fogja szerintem:)

Ty tippet tényleg nagyon jó így első évad alapján :)

Krono
Válasz ouchi kommentjére
2012. jan. 15. 13:55

Halihó!

Köszi előre is ;)

Friday Night Lights, Odaát

Élő ügyfélszolgálat