Póker Fórum Archívum > Minden más > Sorozatos topic

Krono
Válasz SushiSam kommentjére
2013. máj. 17. 13:08

kösz a segítséget és h fáradoztál emiatt btw. olvasom a junkie-t is de gondoltam itt is megkérdezem hátha van vmi kompetens vélemény, aki látta..

persze talán az egyszerű emberben felmerül a kérdés h ilyen alapon mi a ráknak jött létre ez a topik, hiszen simán lehetne linkelni h google vagy imdb vagy etc aztán keresse ki onna a parasztja.. lol

Azért is másoltam be, mert 2 rétegsorozatról van szó, amire várhatsz, hogy válaszolnak. :D

Ezeket én sem láttam, és rákerestem, mert érdekelt. Aztán gondoltam, ha már ott vagyok belinkelem.

SushiSam
Válasz Krono kommentjére
2013. máj. 17. 13:21

Azért is másoltam be, mert 2 rétegsorozatról van szó, amire várhatsz, hogy válaszolnak. :D

Ezeket én sem láttam, és rákerestem, mert érdekelt. Aztán gondoltam, ha már ott vagyok belinkelem.

tényleg köszönöm. csak ott a kritikák nem nagyon győztek meg, itt meg sokan véleményt mondottak korábban is, meg láttam h van itt pár sorozat guru ezért gondoltam itt is megkérdezem hátha a leírtak meggyőznek h belekezdjek:-) de köszi!

rogan99
Válasz SushiSam kommentjére
2013. máj. 17. 13:38

Legit sztem erős közepes. Kicsit prosztó humora van, izlés függő. Elsőre tetszett de pár rész után nem igazán folytattam. Orphan black viszont meglepően jó. Nem vártam tőle sokat, de kellemesen csalódtam.
Eddig az összes rész izgalmas volt, pörgősm nem nagyon ül le, a sztori folymatosan halad, nincsenek töltelék részek. Jó a főszereplő csaj is benne.

Krono
Válasz rogan99 kommentjére
2013. máj. 17. 13:55

Nekem a behugyozós részeket mindig a New Girl hozza. Szerintem most az a legjobb a "piacon".

barsza
Válasz titcar kommentjére
2013. máj. 21. 20:49

tudnátok ajánlani reality show-kat?

egyelőre azt mondom, hogy bármilyen téma jöhet (de lehetőleg szinkronos legyen)
(taktikázós kiszavazós, bulizós, csajozós, túlélős, főzős)

Riddler1988
Válasz titcar kommentjére
2013. máj. 21. 21:43

Survivor Nr1! ;)

Slynzor
Válasz barsza kommentjére
2013. máj. 21. 21:52

A legnagyobb hiba sorozatot szinkronnal nézni! :)

Holdenper
Válasz barsza kommentjére
2013. máj. 21. 22:20

Kitchen nightmares (nem tudom van-e szinkron)
Menekülés az idegenlégióba
Face off (nem tudom van-e szinkron)
The voice (Australia, UK, US)
The amazing race

Riddler1988
Válasz Slynzor kommentjére
2013. máj. 21. 23:56

A legnagyobb hiba sorozatot szinkronnal nézni! :)

Úgy-úgy! Én Friday night Lights-ot elkezdtem, jött is a trauma a 2. évadnál amikor váltottam feliratra. Persze utánna sokkal jobb volt már.

Slynzor
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. máj. 22. 1:29

Úgy-úgy! Én Friday night Lights-ot elkezdtem, jött is a trauma a 2. évadnál amikor váltottam feliratra. Persze utánna sokkal jobb volt már.

Prison Break-nél jöttem rá, hogy összehasonlíthatatlanul jobb felirattal. Onnantól képtelen vagyok hallgatni az idiótábbnál idiótább szinkronhangokat. Kivétel ez alól a Californication. :)

Élő ügyfélszolgálat