kösz a segítséget és h fáradoztál emiatt btw. olvasom a junkie-t is de gondoltam itt is megkérdezem hátha van vmi kompetens vélemény, aki látta..
persze talán az egyszerű emberben felmerül a kérdés h ilyen alapon mi a ráknak jött létre ez a topik, hiszen simán lehetne linkelni h google vagy imdb vagy etc aztán keresse ki onna a parasztja.. lol
Azért is másoltam be, mert 2 rétegsorozatról van szó, amire várhatsz, hogy válaszolnak. :D
Ezeket én sem láttam, és rákerestem, mert érdekelt. Aztán gondoltam, ha már ott vagyok belinkelem.
Legit sztem erős közepes. Kicsit prosztó humora van, izlés függő. Elsőre tetszett de pár rész után nem igazán folytattam. Orphan black viszont meglepően jó. Nem vártam tőle sokat, de kellemesen csalódtam.
Eddig az összes rész izgalmas volt, pörgősm nem nagyon ül le, a sztori folymatosan halad, nincsenek töltelék részek. Jó a főszereplő csaj is benne.
Nekem a behugyozós részeket mindig a New Girl hozza. Szerintem most az a legjobb a "piacon".
tudnátok ajánlani reality show-kat?
egyelőre azt mondom, hogy bármilyen téma jöhet (de lehetőleg szinkronos legyen)
(taktikázós kiszavazós, bulizós, csajozós, túlélős, főzős)
Survivor Nr1! ;)
A legnagyobb hiba sorozatot szinkronnal nézni! :)
Úgy-úgy! Én Friday night Lights-ot elkezdtem, jött is a trauma a 2. évadnál amikor váltottam feliratra. Persze utánna sokkal jobb volt már.