Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

ÁrpiCsótány
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 2. 19:10

Akkor lehet az elso hatosnal volt igy? Nem tom akkor. Gyanus. Jelezni fogom a tanacsos asszonynal.

csiga19794
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 2. 19:13

hát ki is veszem a hétfőt szabinak az biztos :D igy vagy ugy de lelkileg helyre kell majd állni :D

He behúzod,akkor szerintem vedd ki az egész hetet:) Írd meg nekünk is,hogy hol lesz a buli (ribikkel,kokóval stb.,stb.)

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. máj. 2. 19:21

He behúzod,akkor szerintem vedd ki az egész hetet:) Írd meg nekünk is,hogy hol lesz a buli (ribikkel,kokóval stb.,stb.)

Én felmondanék azon nyomban. :D Aztán elverném az egészet.

csiga19794
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 2. 19:25

Én felmondanék azon nyomban. :D Aztán elverném az egészet.

Azzal még neked is meggyűlne a bajod papi!!!

Wildcatfish
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. máj. 2. 19:47

Azzal még neked is meggyűlne a bajod papi!!!

Ha Dan beizeriant nézzük mint példa akkor nem tuti hogy egy ütös hétvége kijöb belölle

SajtiEgon
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 2. 22:04

Akkor lehet az elso hatosnal volt igy? Nem tom akkor. Gyanus. Jelezni fogom a tanacsos asszonynal.

Nem volt annál se így.

SajtiEgon
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 2. 22:08

Nos eszemben sincs mással játszatni ezt, bizok magamban annyira és pókerezek már annyi ideje, hogy egy 6 fős sit and go-t le tudjak egyedül is játszani kócsolás nélkül. Omaharól kicsit vissza kell szokni de jó lesz az.

Azt sem kell elfelejteni hogy az ellenfeleim nem Phil Ivey és Pokerkid lesznek hanem tök átlag játékosok. Már épp elég nagy mák volt hogy bekerültem, innentől kezdve ha a 6. leszek mert szétmákolják az ászpáromat akkor is boldog leszek a nyereményemmel ami a semmiből jött. Nyilván a célom az első három de nem leszek öngyilkos ha nem én viszem el az egymillát.

Ez a beszéd, hajrá, glglgl!!!

mpagnes
Válasz ÁrpiCsótány kommentjére
2015. máj. 2. 22:35

20000

Az uccso 5 helyezett meg kap 1.000.000fpp-t is.

az 1 milla pont önmagában 20 ezer dollárt ér az áruházban

TheHUNuT9s
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 2. 22:59

bizony a 2. és 3. kap még 1millió FPP-t is

torzon
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2015. máj. 3. 1:04

GL tickitmaster!

Nyiss egy topicot szerintem,sokan tudnának tanácsokat adni szerintem....akár segíteni ha másban nemis abban,hogy ráguglizunk a többi emberkére,hátha fontos infót tudunk meg róluk....

Élő ügyfélszolgálat