Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. máj. 17. 23:50

1-2 évente beleszaladok a pofonba , de nem ilyen szánalmas bohócoktól mint te :D

Engem eddig csak egyetlenegyszer reguláztak meg, mondjuk én sokkal keményebb vagyok nálad részegen meg józanul is. De akkor is természetesen a fajtád volt, 5-en jöttek egy emberre. Amúgy tudsz olvasni? Írtam másik topikba, hogy cal oktat, de sajnos 3 főnél kissé mintha eldonkolta volna az óriás előnyét, így csak 3. lett.

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 17. 23:52

Béla ma sem kegyelmez, simán megrántja a 180 főset.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 17. 23:53

Komolyan 5en mentek rád ? Az elég hányinger. Keményebb :D Ilyen kis ****kat eszek reggelire mint te

WINAMAXDONK
2015. máj. 17. 23:54

A spanod is ott van az FT-n ha jol látom?

van Gerwen
2015. máj. 17. 23:58

Szarul látod.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 18. 0:01

Krispirolls nem spanod ? Sajnos undorito flippben kiesett :(Ha jol emlékszem leoltott a multkor :D

WINAMAXDONK
2015. máj. 18. 0:02

Rubben barátoddal miujság hova tünt?

van Gerwen
2015. máj. 18. 0:06

Múltkor túlhörögte magát, gondolom outolták. Stílusotok amúgy egy és ugyanaz, szerintem ő se tiszta fialás.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2015. máj. 18. 0:07

Hahaah :D De ő segghülye és full komolyan is gondolja amit ír csupán ennyi a különbség :D

van Gerwen
2015. máj. 18. 0:26

Mixen is hörgése fel, fogadtam brazil donkokra. Ponte Preta-Sao Paulo félidőben 1-0, szurkolj szamár, hogy a vendég legalább egyszer betaláljon.

Élő ügyfélszolgálat