van Gerwen
Válasz hwd kommentjére
2018. máj. 14. 19:55
Kösz a linket. Benyomtam és egy perccel rá KJs v K3s kiesett Csaba. Meghoztam a szerencsét
Az vicz. Piroslapos szokott ilyen lenni, mihelyst bekapcsolódik pókerben vagy miszkben deep runba, azonnal kiesés lesz. A ló öreg Bélabá viszont 8/126.
Piroslapos
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. máj. 14. 20:48
Bélabát megnyitottam és azonnal jött is az AK vs AK vicc
van Gerwen
Válasz Piroslapos kommentjére
2018. máj. 14. 21:24
Bélabát megnyitottam és azonnal jött is az AK vs AK vicc
Én is láttam, inas, de legalább dán jól kezdett, őt meg ne nyisd.
ceewyl
2018. máj. 14. 23:57
Ma esti hörgésre fölkészülni, dánfiú ITM-ben, s ezzel második napon a 10 ezer dolláros PLO 6 maszk hájas raller szkúpon. Ép ésszel fögfoghatatlan, 283 ezer dollár az eleje, 21:10-kor folytatják, 13 inas van még és dán, aki 50 nagybakkal bír, vámos!
Hol marad a hörgés? :confused:
van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2018. máj. 15. 0:19
Csendben hörgök, mert közben teszem az élő miszkeket is, de mindig megviszi 1 gól. Közben már efté van és csipszlíder dán, elég brutál a mezőny, óriás vámos!
WINAMAXDONK
2018. máj. 15. 0:55
Dán kényelmesnek vagy keménynek itéled meg az FT-t ? Én csak Schemiont meg a Cleanert tudom h kik de ugy ez PLO a többiek is nagy nevek?
WINAMAXDONK
2018. máj. 15. 0:59
Ott is van a soros-mézes Wizonak!
van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. máj. 15. 1:00
Dán kényelmesnek vagy keménynek itéled meg az FT-t ? Én csak Schemiont meg a Cleanert tudom h kik de ugy ez PLO a többiek is nagy nevek?
Jeans89 se volt ösmerős, inas, aki céelként kezdte a napot, de azóta kifurulyáztatta magát? Mondjuk nem lepődnék meg, ha gőzöd sincs, ki az, amúgy wizo is szimpatikus, régebben sokat hörögtem neki élőben és online, holdemben óriás guru, de omahában is legalább ennyire kakas, vagy csak elgé? Dánnak azért gondolom van rajta edge, remélem vele fog megvívni a végső párbajban.