De ő is ismerős volt de mar miota kiesett .Egyébként nem szar h ilyenkor FTn dealeknél egy mukkot se értesz abbol amit beszélnek? Mintha meccset néznél és csak a kommentátort hallanad de képed nem lenne kb? Kérj meg valakit és egy kis aproért szivesen forditanak sztem neked Skypeon
Hahahahhaha Dán ugy anyázott chaten h letiltották neki?
En kertem par napja h tiltsak le
Volt valami oka vagy nem publikus?
De ő is ismerős volt de mar miota kiesett .Egyébként nem szar h ilyenkor FTn dealeknél egy mukkot se értesz abbol amit beszélnek? Mintha meccset néznél és csak a kommentátort hallanad de képed nem lenne kb? Kérj meg valakit és egy kis aproért szivesen forditanak sztem neked Skypeon
Keményebbek már ezek az FT-k Gerwen hogy itt gáz lenne dealelni nem 2007 van már mikor a nagyfarkuak nem dealeltek az istennek se.Ez egy nagyon buta sztereotipia nálad h a nagykutyák nem dealelnek .De ebből is látszik h semmit se értesz mert Dán is megakarta nézni a számokat
4.hely 128 kilo burgonya. Elégedett vagy Dán vagy több volt benne?
Wizo Jézussal sajnos nem lehetett bírni az eftén, mindent megnyert. :(
Koszi a szurkolast:)
Hat, igazabol most nehez megmondani h elegedett vagyok, most azt mondom h ami jatekot jatszottam, azzal elegedett vagyok, majd next time
Én nem tudok PLOzni szval nem okoskodni probalok csak érdekel a véleményed h ilyen ICM hatás mellett a fold vagy call nem opcio SB bol a kieső handedben? A flopot azt én is felérem ésszel h standard. Amugy az ő helyében pl 2párokkal callolsz az az alja meg nagy combodrawk?