Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

danfiu
Válasz CsabiST kommentjére
2018. szept. 4. 0:35

Verseny id-t tudtok írni a telóról kereséshez? Dánra nem tudok keresni. Tíltva van.

Eleerhetove tettem magamt

van Gerwen
Válasz danfiu kommentjére
2018. szept. 4. 0:40

Szépen megblaffoltad Phil Taylor papát, vagy ott volt nálad a flass?

danfiu
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 4. 0:42

Mit tippelsz?

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. szept. 4. 0:42

Mi van inas, megint fasírtban vagytok törpiszörpivel, hogy nyilvánosan hörögsz a másik nemre? Simakos győzelem lösz ez dánnak, megpukkanhatna már a buborék, s indalna a mindent megdöntő asztal.

IndaIhatna de még egy huzasod van ha Györgyit nyiIvanosan megmarod akkor megpukkan 1-2áIIas Hevesben is mert arra van doIgom a héten te szarházi!llllllllll

van Gerwen
2018. szept. 4. 0:43

Mit tippelsz?

Közöm nincs hozzá, mint a félnótásnak a holdemhez, szerintem blaff volt, de az is lehet ott lapult a sztrétflass a kezedben.

danfiu
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 4. 0:44
WINAMAXDONK
2018. szept. 4. 0:44

Sztem tok mindegy ki a legjobb, az a lenyeg h a magyar omaha kozosseg nagyon sokat fejlodott az utolso 2 evben, jonnek fel emberek szepen

Sok a finn is azok is iIyen jok? Dodonpa is ennek a szük Omaha közzösségnek a tagja vagy a hasonIo okostojásoktoI viszoIyogtok?

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. szept. 4. 0:46

IndaIhatna de még egy huzasod van ha Györgyit nyiIvanosan megmarod akkor megpukkan 1-2áIIas Hevesben is mert arra van doIgom a héten te szarházi!llllllllll

Haha csatlós, múltkor megpukkant, amikor hajnalban indaltam haza, s szembejött a fajtádból 3 kanczigó pénzt kérni, nem adtam nekik, aztán kaptam egy méretes sallert, még az is lehet te voltál, bár veled világomat nem tudva, félkézzel is elbánnék szerintem.

van Gerwen
2018. szept. 4. 1:40

Dominálod a dankokat, vámos!

van Gerwen
2018. szept. 4. 1:52

Bődületes hald, orjas hagymás csipszes líder!

Élő ügyfélszolgálat