Főőő bazd meg mi foIyik itt . Mintha Dodonpa oktatna a NL10es fishregeket csakhogy ez egy 2K-s verseny. (véletlenül se megbántani akarlak Dodi csak éreztetni hogy Dán mennyire dominál)
Bődületes hald, orjas hagymás csipszes líder!
Hajrá Dán. Gogooo.
Mire leírtam már ki is pergettél egyet.
Dodonpa feltünése óta ez a legjobb nap az Akadémián egy klasszikus hörgés nagy magyar nyereménnyel . Már azt hittem nem lesz több ilyen. Még egy Lalas Gerwen csörtét szeretnék a héten és akkor jó lesz ez.De Csiga vs Gerwennel is beérem.
Mit kell tudni a finn inasról HU-ban?Gondolom rekreációs?
Dodonpa feltünése óta ez a legjobb nap az Akadémián egy klasszikus hörgés nagy magyar nyereménnyel . Már azt hittem nem lesz több ilyen. Még egy Lalas Gerwen csörtét szeretnék a héten és akkor jó lesz ez.De Csiga vs Gerwennel is beérem.
De Dodonpa feltünése nem fény az alagut végén?Vagy őt te nem csiped? Szellemes intelligens jó humorú fickónak tünik mély szakmai tudással kellő alázattal. Bár te az ilyenekre inkább irigy szoktál lenni Györgyit is marod uton utfélen egyedül a régi szenátorokat ismered el.
Végezd már ki Dán! Mennék csattogtatni !!! 2 óraja tükön üllök ezek a bannerek kicsinálnak
****** meg a kutya, belekezdtem a mondókába, hogy dán gyönyörűen visszatért a kék lagúnába, erre mire megírtam, csak megfordította ez a szerencsés finn inas. Gégé, azaz ló játék volt, majdnem tökéletes WCOOP-kezdés, de legközelebb azért már meg is kell húzni a megrendezvényt.