Koszonom szepen MINDENKINEK a szurkolast es a pozitiv energiat. Tuti, hogy dobott 1-2 helyezest:)
Meg kell tanulnom HU-olni es akkor vegre fogok nyerni egy eventet.
Szép volt ez igy is. Gratulálok
én még azt sem tudom, hogy kell HU-ba kerülni, de ott hogyan játszanék az már tök mindegy lenne.....hát nem semmi volt a játék az biztos , nem látszó lapokkal is jó volt nézni
Főőőőő bazd meg hogy iIyenkor nem vagyok otthon.
Omaha Hírek:
Az 530$-os PLO versenyen már bent ül: Nlzkm8, danfiu, ghost crab, rookie8906, Zolisza, xnrobix és Argentin_GOd ( 3 óra 15 perc a latreg és a 25. szinten törik meg a napot. ) Én drukkolok, h mind odaérjenek!
Az 55$oson pedig 16 magyart látok jelenleg, vannak átfedések a fentebbi versenyzők között. :)
Az 5200$os ra most ült be danfiu és omaha4rollz is belépett. Itt 4 óra és 24 perc jelenleg a late reg és ITMnél törik ketté a napot.
Omaha Hírek:
Az 530$-os PLO versenyen már bent ül: Nlzkm8, danfiu, ghost crab, rookie8906, Zolisza, xnrobix és Argentin_GOd ( 3 óra 15 perc a latreg és a 25. szinten törik meg a napot. ) Én drukkolok, h mind odaérjenek!
Az 55$oson pedig 16 magyart látok jelenleg, vannak átfedések a fentebbi versenyzők között. :)
Az 5200$os ra most ült be danfiu és omaha4rollz is belépett. Itt 4 óra és 24 perc jelenleg a late reg és ITMnél törik ketté a napot.
Sajnos Omaha terén senki nem jutott be a mai napra... :(
Omaha bődületes csipszlíder a 2100-as 6 maszkon 34 inasnál, a tét 112 ezer dollár.
nagyon megy 3/14
omaha megy nagyon és nem én