van Gerwen
Válasz CsabiST kommentjére
2018. szept. 10. 20:31
Na mi lett?
Sajnos végül nem váltotta meg a világot ezen a rendezvényen.
Sajnos igen nagyon ugy néz ki hogy Béla pókeres szempontbóI eItünt . Szerintem már busto a mai WCOOP hirekben se voIt róIa egy árva szó sem.
Igen, szokás szerint trendkívül jól értesült vagy félnótás csatlósom, most viszont mindenki hörgésre föl, az 1050-esen a második napon 25/75 a ló öreg Bélabátyó, bődületes 310 ezer dollárért megy, de bent van még sipinho is, valamint egyik kedvencz külföldi próm, Schemion.
van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. szept. 11. 0:31
Csodálatos hörgő program, sajnos a múltkori második dánosról lemaradtam töves kötelezettségeim miatt, de most maximálisan ide tudok figyelni, közben ropog a fogam alatt a friss kenyér megsült oldalassal, izmos paprikával, még a sör és a cemendék sem hiányoznak most.
pobyka
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 11. 0:32
kinek a nickje ps.es-en NAV Ellenor? :D
WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 11. 0:34
Erre mondjak hogy a vén kecske még mindig megnyallllja a sót. Szenzációs 17-18 éve az élmezőnyben.
van Gerwen
Válasz pobyka kommentjére
2018. szept. 11. 0:36
kinek a nickje ps.es-en NAV Ellenor? :D
Tudtommal még mindig Tállai Andrásé.
pobyka
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. szept. 11. 0:37
Tudtommal még mindig Tállai Andrásé.
Megtisztelo, egy asztalnal voltam vele, megkerdezte, hogy kitoltottem-e a BA47 es urlapot vagy melyiket ;););)
van Gerwen
Válasz pobyka kommentjére
2018. szept. 11. 0:40
Megtisztelo, egy asztalnal voltam vele, megkerdezte, hogy kitoltottem-e a BA47 es urlapot vagy melyiket ;););)
Haha, láttam én is. :D Béla amúgy természetesen nem tojt be, félelmetesen aktív, én itt csak várnám s várnám az ász párt, és ha megjönne, azt is remegve egybetövezném, ő meg rendre bődületes postflop partikba keveredik. Vámos öreg!