Póker Fórum Archívum > Multi table > Folyamatban lévő játék, gyere drukkolni....

van Gerwen
Válasz tibzen kommentjére
2018. szept. 11. 2:18

Így megrontódnia a borznak hihetetlen azután a flap után, de hátha van még visszatérés a kék lagúnába.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 11. 3:00

****án szurkoItáI megint . Több a sikeréImény és tisztább a Ievegő ha nem rontod itt .

mpagnes
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 16. 16:37

iteopepe 5/9 a 10.300 dollár 8 game high rolleren.....tét 225k ....hajrá !!! nincs 4 óra és tolják tovább...

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. szept. 17. 0:27

Nincs rá időm, apród, 5 nap masszív ivászat után próbálok helyrejönni (alul-fölül megy a méregtelenítés), másrészt meg játszik a Pats, igencsak pocsékul, pedig hörgök nekik, közben meg még a centes spineken is oktatnak.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 17. 0:36

Én is nézem a meccset csatIós .Én pénteken ittam és 1nap ivászatot is 2napig nyögök szánaImas aIak Iettem .

van Gerwen
2018. szept. 17. 1:13

Mani eventen menetelget probirs és Béla, holnapra masszív hörögnivaló van megérőben. Pats.hu-ra már egyáltalán nem írsz, lakáj? Előbb egy inas csupán szolidan elküldte az anyjukba Faragóékat, erre Dannka tüstént megbannolta egy rossz szólás után, ennél azért te is meg én is tovább szoktuk húzni ott.

WINAMAXDONK
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 17. 1:21

Harmadnapos vagyok már eIpofáztam szerinted van erőm 10percenként uj reget csináIni? Igen hnap lesz a kánaán reméIjük magyarokkaI a ME-n.

van Gerwen
2018. szept. 17. 2:30

Nem lep meg, hogy még erre is lusta vagy, az meg eszedbe se jutott, hogy viselkedhetnél normálisan is, s akkor talán fél óráig megúsznád banán nélkül? Öreg Béla sajnos az imént megesett a main eventről, de a Bigger215-öst azért némi gyógyírként meghozza a számára aprópénzt jelentő 23 ezer dollárért.

mpagnes
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 17. 18:53

5 magyar zászló az 5200 dolláros nagy döntőben....1,529 millió dollár az elsőnek....

Dodonpa11
Válasz Gus kommentjére
2018. szept. 17. 21:43

illetve birs320 máltai zászló

Élő ügyfélszolgálat