net+ card vs KandH
ismét nem sikerült pénzt levennem atmben mi lehet a baj szerintek?
net+ card vs KandH
ismét nem sikerült pénzt levennem atmben mi lehet a baj szerintek?
Nem tudom milyen atm-nél szoktad használni, de nekem eddig egyiknél sem volt gond (tegnap is vettem le pénzt)
3 helyen szoktam általában használni. Az a kedvenc ahol Deákot ad ki a gép. :)
Hali,
Pokerstarsról szeretnék átvninni pénzt FTP-re Netelleren keresztül, csak az a helyzet hogy az FTP-n megadott email címem nem egyezik a PS és a Neteller email címemmel.
Kérdésem, hogy ez gond vagy nem ?
Köszi előre is a választ.
Póker blogok / hunsilverline / Nagy baj van emberek!? Magyarország restricted ország lett a Netelleren! | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Ez most mi? Remélem csak vmi mergés epic fail..
Akkor már nem teszem be én is. KandH-t hagyd, vodafone feltöltést sem lehet csinálni neteller kártyával mert az alap a KandH rendszere.
Nemtom, neteller oldalán nem találok semmit erről, és azt is gondolom, hogy valamilyen formában kaptunk volna tájékoztatást.
Én is beteszem ide is:
A tiltott illetve korlátozott országok listáját hivatalosan 2010.03.03. óta nem változtatták. (Mo. természetesen se nem tiltott, se nem korlátozott ország.)
Tehát ha mégis problémázna a Neteller teljesen nyugodtan panaszt lehet tenni a Financial Services Authority (FSA)-nál.
Annak nem fognak örülni, mivel az FSA az ottani PSZÁF és a hivatalosan közzétett policy-hoz kötve vannak.
trau
Alapból baj, de gondolom a Netelleren is fel lehet venni másik e-mail címet is a számlához (mint az MB-n), akkor fel kell venned mind a két címet és mehet.
Én is beteszem ide is:
A tiltott illetve korlátozott országok listáját hivatalosan 2010.03.03. óta nem változtatták. (Mo. természetesen se nem tiltott, se nem korlátozott ország.)
Tehát ha mégis problémázna a Neteller teljesen nyugodtan panaszt lehet tenni a Financial Services Authority (FSA)-nál.
Annak nem fognak örülni, mivel az FSA az ottani PSZÁF és a hivatalosan közzétett policy-hoz kötve vannak.