JociBalboa
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2011. jan. 10. 17:19

net+ card vs KandH
ismét nem sikerült pénzt levennem atmben mi lehet a baj szerintek?

zoltanh
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. jan. 10. 17:26

net+ card vs KandH
ismét nem sikerült pénzt levennem atmben mi lehet a baj szerintek?

Nem tudom milyen atm-nél szoktad használni, de nekem eddig egyiknél sem volt gond (tegnap is vettem le pénzt)
3 helyen szoktam általában használni. Az a kedvenc ahol Deákot ad ki a gép. :)

JociBalboa
Válasz zoltanh kommentjére
2011. jan. 10. 17:27

Nem tudom milyen atm-nél szoktad használni, de nekem eddig egyiknél sem volt gond (tegnap is vettem le pénzt)
3 helyen szoktam általában használni. Az a kedvenc ahol Deákot ad ki a gép. :)

konkrétan szegeden 3 db k&h automatat használtam mind karácsonykor mind ma nem adott ki :S

azt tudtam még meg hogy ha 1. kifizetés nem nyugszik akkor a kövire már nem is ad ki semmit hiába van még rajta deák :D

szal pasz

trau
Válasz Zsipali kommentjére
2011. jan. 13. 17:20

Hali,
Pokerstarsról szeretnék átvninni pénzt FTP-re Netelleren keresztül, csak az a helyzet hogy az FTP-n megadott email címem nem egyezik a PS és a Neteller email címemmel.
Kérdésem, hogy ez gond vagy nem ?
Köszi előre is a választ.

Genius_
Válasz trau kommentjére
2011. jan. 22. 13:02
hunsilverline
Válasz Genius_ kommentjére
2011. jan. 22. 13:16

Akkor már nem teszem be én is. KandH-t hagyd, vodafone feltöltést sem lehet csinálni neteller kártyával mert az alap a KandH rendszere.

Alessio
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. jan. 22. 13:25

Nemtom, neteller oldalán nem találok semmit erről, és azt is gondolom, hogy valamilyen formában kaptunk volna tájékoztatást.

cincinatus
Válasz Alessio kommentjére
2011. jan. 22. 13:36

Én is beteszem ide is:

A tiltott illetve korlátozott országok listáját hivatalosan 2010.03.03. óta nem változtatták. (Mo. természetesen se nem tiltott, se nem korlátozott ország.)

Tehát ha mégis problémázna a Neteller teljesen nyugodtan panaszt lehet tenni a Financial Services Authority (FSA)-nál.

Annak nem fognak örülni, mivel az FSA az ottani PSZÁF és a hivatalosan közzétett policy-hoz kötve vannak.

cincinatus
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 22. 13:38

trau

Alapból baj, de gondolom a Netelleren is fel lehet venni másik e-mail címet is a számlához (mint az MB-n), akkor fel kell venned mind a két címet és mehet.

Vika
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 22. 14:39

Én is beteszem ide is:

A tiltott illetve korlátozott országok listáját hivatalosan 2010.03.03. óta nem változtatták. (Mo. természetesen se nem tiltott, se nem korlátozott ország.)

Tehát ha mégis problémázna a Neteller teljesen nyugodtan panaszt lehet tenni a Financial Services Authority (FSA)-nál.

Annak nem fognak örülni, mivel az FSA az ottani PSZÁF és a hivatalosan közzétett policy-hoz kötve vannak.

Reméljük csak a terem partizánkodásáról van szó, eddig is volt(ak) helyek, ahol valami megmagyarázhatatlan okból magyaroknak nem volt elérhető a netelleres be- és kifizetés (és nem 1-2 hete, hanem huzamosabb ideje), és a mai napig nem tudtak magyarázatot adni arra, hogy nekünk miért nem, mikor másoknak meg igen. (Sportingbet ilyen cég például.)

Élő ügyfélszolgálat