Sziasztok!
Pénzt akartam Netelleről Pokerstarsra befizetni. A Netellere feltöltöttem 30$-t, átment, látszik, hogy ott van, de a Pokerstarsos befizetésnél azt írja ki, hogy nincs elég pénz a számlán! Járt már így valaki? És vajon mi a megoldás?
We are unable to process this payment.
You don’t have enough money in your balance.
Sziasztok!
Pénzt akartam Netelleről Pokerstarsra befizetni. A Netellere feltöltöttem 30$-t, átment, látszik, hogy ott van, de a Pokerstarsos befizetésnél azt írja ki, hogy nincs elég pénz a számlán! Járt már így valaki? És vajon mi a megoldás?
We are unable to process this payment.
You don’t have enough money in your balance.
Köszönöm a gyors választ! :-)
És biztos le van írva valahol, így én voltam figyelmetlen, de ettől még dögöljenek meg! :-)))
Szia!
Sokan járnak így aztán jönnek mindegyik fórumon ezzel a kérdéssel.
A probléma kiváltó oka, hogy a netes pénztárcára mastercard-dal feltöltött pénzt nem lehet szerencsejátékra felhasználni.
Sziasztok
Egy kérdésem lenne.
Eddig PS.es en játszottam eurós skrillről utaltam virtuális kártyával revolutra a pénzt.
Most váltottam PS.eu ra és itt ugye $ van. Van $ os netelerem ide vettem ki a $-át PS.eu ról. Gondolom itt is virtuális kártyát kell csinálni és úgy tudom revolutra áttani. De amikor virtuális kártyát csináltatok nem enged pénznemet váltani. Csak eurósat akar. Ez jó így vagy dupla konverzió lesz ? Van erre valami megoldás ? Hogy a $ os neteleremről konverzió nélkül tegyem át a $-t revolutra ?
Szia, a Neteller megszüntette a dolláros kártyát, gondolom vmi eus szabályozáson változtattak.Ettől függetlenül eur kártyával is konverzió nélkül tudod használni a számládat csak mindig dollárban tedd a pénzed Revolutra.Meg is fogja kérdezni a Revo, hogy biztos usdben akarsz feltölteni mikor a kártyád pénzneme eur de hagyd figyelmen kívül.
Azért egy kisebb összeggel érdemes próbát tenni nálad is így van-e de gondolom mindenkire azonos feltételek vonatkoznak.
Köszi
PS-en belül cashierben lehet devizát váltani (kb. középen) még kiutalás előtt. PS USD --> PS EUR és EUR-ban ki tudod utalni.
Szia!
Sokan járnak így aztán jönnek mindegyik fórumon ezzel a kérdéssel.
A probléma kiváltó oka, hogy a netes pénztárcára mastercard-dal feltöltött pénzt nem lehet szerencsejátékra felhasználni.