Taki.^^
2010. júl. 28. 14:25

AQ megjátszása mikrotéten(SH)

Sziasztok!

Főleg 2 szitu érdekelne, hogy ti hogy játszanáto meg, mert ezekben mindig kényelmetlenül érzem magam és nehezen hozok jó döntést. Persze nincs általános megjátszás ezért több befolyásoló tényezőt is felhoztam. Íme:

1.
A, TAG ellenfél ellen
B, feszes- passzív ellen
C, LAG ellen
D, laza-passzív ellen

Helyzet: MP-ből vagy későbbi pozícióból emelünk, 3bet-et kapunk. call vs 4bet?
hogyan folytatjuk egy KTx FD-s boardon vagy 3 alacsony lapot tartalmazó FD-s boardon ha a, villain checkel b, cbetel?
Mennyiben változik a flop játék ha szivárvány a board?

2. UTG emelés és nagyvakok vagyunk
call vs 3bet?
Ha 3betelünk és kapunk egy megadást, akkor pl egy A magas boardon többször leszünk-e elől ha mindent bepakolunk?

Köszönöm annak, aki fordít időt a szituációk elemzésére.
GL!

lampi
Válasz Taki.^^ kommentjére
2010. júl. 28. 15:04

ha 3betet kapunk egy olyan játékostól akinek IP van, akkor én 4bet/fold-ot játszanék. ha vakok 3betelnek akkor 4bet/call lehet a játék. ha nagyon tight a játékos és 3betel akkor talán jó a kall ip, de oop az esetek nagy részében eldonbnám.

KTx boardon ha elém checkelnek, akkor egy cbetet megeresztek és ha nem javulok feladom a partit.
kivétel ha mondjuk FD van és nem esik a 3. szín, akkor lehet menne a 2nd barrel.
ellenfélfüggő.

ha betelnek, akkor fold, főként egy passzív ellenfél ellen, és egy TAG ellenfél calloló range-t is eléggé eltalálhatta a K, szóval ellene is dobnám.

UTG emelő ellen 3bet, és ha csak kallol, akkor valszeg PP van a kezébe így ha nem floppolok valami monstert, vagy nem lesz monsterhez húzom akkor feladnám a partit valahol. ha 4betel az utg, akkor dobás.

persze ezt ne vedd kézpénznek mert nem vagyok pro és vannak nálam sokkal jobbak akik valszeg ki fognak javítani, illetve nagyon sok függ a pontos szitutól

call=kall, lusta vagyok javítani :)

Taki.^^
Válasz lampi kommentjére
2010. júl. 28. 15:56

UTG emelő ellen 3bet, és ha csak kallol, akkor valszeg PP van a kezébe így ha nem floppolok valami monstert, vagy nem lesz monsterhez húzom akkor feladnám a partit valahol. ha 4betel az utg, akkor dobás.

köszönöm a választ, érthetően öszefoglaltad:)
Ha 3bet/foldolunk akkor végülis nem blöffbe fordítjuk a lapunkat? Olyan helyzetben mi az általános 3bet call range-dze villainnak PP-en kívül?

Edit: főleg a 4bet/fold amit még az elején említettél.

Élő ügyfélszolgálat