chubbyhun
Válasz Valhalla kommentjére
2008. ápr. 11. 15:18

ha barátnővel lakik az ember, akkor is nagyon egyszerű a dolog, attól függ, hogy másnap mi a program. Ha semmi, akkor van kimenő :), és a gép előtt ülhetek amíg ő alszik.
Az élő CG is egyszerű, csak megfelelő programot kell csinálni a párnak :)

Zoleee
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. ápr. 11. 17:39

Na igen, ez tényleg jó kérdés... Mi a megfelelő? Nekem nincs barátnőm és amúgy sem kell semmihez igazodnom, így szerencsésen magam választom meg. Én szerettem mindig napközben játszani, mert fittebb vagyok és ugy gondolom jobban is jatszok. Most hogy elkezdtem ujra a casg gamet a Caken asztal hiány miatt legkorábban 22:00-kor kezdhetem a jatekot. De a legoptimáisabb időszak 01:00-05:00 ig van. Ezért mostanság nekem is elcsúszott a lefekvés hajnali 5-re. Kelés 12-14 között. Ma sikerült 15 órakkor :-)

Ezt a következő hónapokban próbálom belőni, úgy hogy hajnal 3:30 kor fekvés legyen, 11:30 kor pedig kelés. Szerintem ez egész jó lehet.

Ha barátnőm lenne, az meg nagyon nem jelentene gondot, hisz egy normál dolgozó barátnő 18-22 óráig ér rá, akkor pedig pont szabaddá tudom magam tenni :-)

dzsairosz
Válasz Demiro kommentjére
2008. ápr. 11. 18:22

A tutit dzsairosz már megmondta korábban: el kell költözni a Távol-Keletre vagy Ausztráliába, ott tudsz játszani az amcsik ellen reggel 8-tól délután 4-ig. :D

LOL
Egy ideig játszottam Új-Zélandon (amíg a számlámat le nem zárolták:mad:), és nagyon kényelmesen lehetett játszani az akkor már aludni készülő hullafáradt amerikaiak ellen helyi idő szerint dél körül.
A thaiföldi régióban reggel fel kell ugyan kelni, ha amerikaiakkal akar játszani az ember, viszont olcsó az élet, és ez kárpótolhatja a világban utazgatni vágyó pokerest:D

nandinho1334
Válasz dzsairosz kommentjére
2008. ápr. 11. 18:29

LOL
Egy ideig játszottam Új-Zélandon (amíg a számlámat le nem zárolták:mad:), és nagyon kényelmesen lehetett játszani az akkor már aludni készülő hullafáradt amerikaiak ellen helyi idő szerint dél körül.
A thaiföldi régióban reggel fel kell ugyan kelni, ha amerikaiakkal akar játszani az ember, viszont olcsó az élet, és ez kárpótolhatja a világban utazgatni vágyó pokerest:D

huh Hát előszr is azt szeretném megkérdezni hogy most hol laksz? Milyen szinten játszol és mennyit? És hogy új zealandról valami beszámolót mondanál hogy milyen volt ott az élet meg úgy egészében a távólkeletről valamit? Mert én is ki szeretnék költözni új zealandra pont a poker jó időzitése miatt plusz még sok sok dolog. Előre is thx

Littlemage
Válasz nandinho1334 kommentjére
2008. ápr. 11. 18:38

huh Hát előszr is azt szeretném megkérdezni hogy most hol laksz? Milyen szinten játszol és mennyit? És hogy új zealandról valami beszámolót mondanál hogy milyen volt ott az élet meg úgy egészében a távólkeletről valamit? Mert én is ki szeretnék költözni új zealandra pont a poker jó időzitése miatt plusz még sok sok dolog. Előre is thx

Szerintem dzsairosz magyarországon él, nem? ;)

kanrich_
Válasz Zoleee kommentjére
2008. ápr. 11. 18:52

Ezt a következő hónapokban próbálom belőni, úgy hogy hajnal 3:30 kor fekvés legyen, 11:30 kor pedig kelés. Szerintem ez egész jó lehet.

Én is valami ilyesmire gondoltam! :) Mondjuk én nem vagyok ennyire szigorú, ha 4 körül lefekszem és 13 körül felkelek, az már jó lehet.

Zoleee
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 11. 19:02

Szerintem dzsairosz magyarországon él, nem? ;)

A dzsairosz (óvodás csoporttársam:-) ) Budapesten él. Ha jól tudom Új Zélandon Snowboard tanárnak tanult egy 3 hónapig :-)

nandinho1334
Válasz Zoleee kommentjére
2008. ápr. 11. 19:07

Köszi mindenkinek már úgy beleéltem magam a dologba hogy tudok valakivel beszélni aki új zealandon él:d Hát nem:D azé thx

dzsairosz
Válasz nandinho1334 kommentjére
2008. ápr. 11. 19:14

Magyarországon lakom. 50-100 NL-en játszom, mostanában elég sokat. Sajnos csak néhány hónapot töltöttem Új-Zélandon, de az meggyőzött arról, hogy érdemes visszamenni.:D Az élet nagyon nyugis, az emberek nagyon kedvesek, ismeretlenül is simán köszönnek egymásnak az utcán. Az élet nem túl drága, én Queenstownban voltam legtöbbet, ami egy nagy turista központ, ez a legdrágább hely tulajdonképpen, de alig valamivel kerül többe az élet mint Budapesten. Máshol valamivel olcsóbb a megélhetés. A pokerezést már írtam, viszont munkát nagyon nehéz kapni, mert mindenhol előnyt élvez a hazai munkaerő. Persze ha van valami speciális szakterület, amiben profi vagy , akkor két kézzel kapkodnak utánad, mert a szakképzett emberekből hiány van. Érdemes kimenni, bár ha nem dolgozol, csak pokerezni akarsz, akkor turista vizumot kaphatsz csak 3 hónapra, amit persze meghosszabbíthatsz, de 1 évnél nem hosszabb időre. Távol-keleten nem voltam még, de tervezem, és folyamatosan gyűjtögetem az információkat. A nagy előnye tényleg az olcsóság, de azért az a 3. világ mégiscsak, annak minden hátrányával, míg Új-Zéland a nyugati világ teljes kényelmével vár meghódításra. Hosszútávra tervezel egyébként menni vagy csak körbenézni akarsz arrafelé?

nandinho1334
Válasz dzsairosz kommentjére
2008. ápr. 11. 19:48

Hát én konkértan ki szeretnék költözni ... még elég fiatal vagyok te már tervezem:d Erre a problemára is gondoltam hogy csak úgy nem fogok kapni álást meg állampolgárságot... ezért valamilyen szakmát megtanulnék mo. és utána mennék ki dolgoznék egy kicsit és ha jól megy minden pókerből élnék ha tudnék. Új zealand pont ezért tetszik mert nem ferde szeműek vannak csak kúltúrált szép környezet meg egy csomó ilyen... csak jó magyar csajokat kéne kivinni:d A csajokat nagyon fogom hiányolni szerintem.

Élő ügyfélszolgálat