BVB IP pluszos-e a nyerő cashes?
Egy haverommal beszélgettünk arról, hogy mikkel 3betel aggr sbt bbről (6max mondjuk). Ehhez kapcsolódik a kérdésem, hogy vakcsatában, hogyha a BBn vagyunk, akkor hosszútávon a jó cashesek pluszosak-e, hogyha csak az SBtől kapnak egy openraiset. Logikusan a vakokat bukjuk ha dobunk, de postflop IP vagyunk, így nekem az az érzésem, h plusz kéne legyen.
Erről kérnék véleményt, statokat. Lehetőleg NL100+ játékosok írjanak. Köszi.
HMből a main filters alatt levő position: BB, 1st raiser position: SB, 1 raiser legyen bejelölve.
Ha statokat raktok be, akkor lehetőleg írjátok ki,h hány hand össz és mekkora a bvb minta. Esetleg azt is,h loosean 3beteltek-e bvb v inkább flateltek
Nekem nl50-100on minuszos, kb 30K hand és 100K hand de nem vészesen, kb pár BI.
Nl200on kis minta 20Khands alapján plusszos.
Nagyon mezőnyfüggő szvsz, mivel én a bwinen nyomom nem tul mérvadó, mert ennél sokkal nagyobb az edge a mezőnyön, hogy erre akkora figyelmet kelljen forditani (nl50-100on szvsz), de 200-400 + már fontosabb lehet.
Gyorsba leszűrtem pár játékost akikről 30K+ handem volt(olyan 10-12 ) ongame 400-600on és ebből csak kettőnek volt plusszos.
Ez a 4000 ezres minta, kb 140K handből jött össze
Amit észrevettem, hogy ha vki tightan játszik bb-ről(22-30 VPIP) akkor kb esélye nincs, hogy +ra hozza. Akik 0 közelében voltak mind 35+ VPIP-vel tolják bbről.Illetve nagyon aggron. Asszem nekem is egy kicsit jobban kell durvulnom.
Statok:
NL 100, 200 3.3k hand, 30 VPIP, 8.5 3Bet, rém alacsony agresszió (agg 1.1, ag% 26) csúnya bukó.
NL 400 350 ilyen hand, magasabb VPIP, hasonló agresszió, kisebb bukó.
szerintem nem fair ez a filter, beleszámolnám azokat az eseteket amikor sb openfoldol és walkot kapunk, így azt lehetne megnézni hogy 100%-os sb range ellen 100%-os bb range-el mennyire vagyunk plusszosak.
meg pl lehet kisebb hálózatokban csak 25%-ban szokás lopni sb-ről (több limp, fold), míg ftp-n ps-en 50%-ban, így nyilván előbbi nagyobb bukó lesz ezzel a filterrel, mert sokkal erősebb range ellen kell 100%-os tartománnyal pozból reagálni.
2K ilyen hand alatt 30/14-el -40bb/100 elég szívás :( de azért, mert foldolok :)
amikor callolok az 0 körüli (200 hand alatt 1 bájin plusz kb.)
amikor 3betelek az +os (szintén kb. 200 hand és kb. 5 báijn +)
ja Romsy a frankót mondja :) a sok fold miatt eltorzul a kérdés meg nem hiszem, hogy ez :)
szerintem nem fair ez a filter, beleszámolnám azokat az eseteket amikor sb openfoldol és walkot kapunk, így azt lehetne megnézni hogy 100%-os sb range ellen 100%-os bb range-el mennyire vagyunk plusszosak.
meg pl lehet kisebb hálózatokban csak 25%-ban szokás lopni sb-ről (több limp, fold), míg ftp-n ps-en 50%-ban, így nyilván előbbi nagyobb bukó lesz ezzel a filterrel, mert sokkal erősebb range ellen kell 100%-os tartománnyal pozból reagálni.
Egy haverommal beszélgettünk arról, hogy mikkel 3betel aggr sbt bbről (6max mondjuk). Ehhez kapcsolódik a kérdésem, hogy vakcsatában, hogyha a BBn vagyunk, akkor hosszútávon a jó cashesek pluszosak-e, hogyha csak az SBtől kapnak egy openraiset. Logikusan a vakokat bukjuk ha dobunk, de postflop IP vagyunk, így nekem az az érzésem, h plusz kéne legyen.
Erről kérnék véleményt, statokat. Lehetőleg NL100+ játékosok írjanak. Köszi.
HMből a main filters alatt levő position: BB, 1st raiser position: SB, 1 raiser legyen bejelölve.
Ha statokat raktok be, akkor lehetőleg írjátok ki,h hány hand össz és mekkora a bvb minta. Esetleg azt is,h loosean 3beteltek-e bvb v inkább flateltek
100on
-27PTB
vpip true: 24PTB/100
15K hand
200on:
-15
vpip true: 50
4K hand
a handszám vpip true nélkülire vonatkozik
én inkább flatelek, és ritkán 3betelek, és eszetlenül floatolok megfelelő játékos ellen meg adhoc raise turn, riverig úgyis eldobja alapon...