szusza84
2010. máj. 30. 11:42

BVB IP pluszos-e a nyerő cashes?

Egy haverommal beszélgettünk arról, hogy mikkel 3betel aggr sbt bbről (6max mondjuk). Ehhez kapcsolódik a kérdésem, hogy vakcsatában, hogyha a BBn vagyunk, akkor hosszútávon a jó cashesek pluszosak-e, hogyha csak az SBtől kapnak egy openraiset. Logikusan a vakokat bukjuk ha dobunk, de postflop IP vagyunk, így nekem az az érzésem, h plusz kéne legyen.

Erről kérnék véleményt, statokat. Lehetőleg NL100+ játékosok írjanak. Köszi.
HMből a main filters alatt levő position: BB, 1st raiser position: SB, 1 raiser legyen bejelölve.
Ha statokat raktok be, akkor lehetőleg írjátok ki,h hány hand össz és mekkora a bvb minta. Esetleg azt is,h loosean 3beteltek-e bvb v inkább flateltek

Mekcsiken
Válasz szusza84 kommentjére
2010. máj. 30. 12:09

Nekem nl50-100on minuszos, kb 30K hand és 100K hand de nem vészesen, kb pár BI.
Nl200on kis minta 20Khands alapján plusszos.
Nagyon mezőnyfüggő szvsz, mivel én a bwinen nyomom nem tul mérvadó, mert ennél sokkal nagyobb az edge a mezőnyön, hogy erre akkora figyelmet kelljen forditani (nl50-100on szvsz), de 200-400 + már fontosabb lehet.

pindrokk
Válasz Mekcsiken kommentjére
2010. máj. 30. 12:37

Gyorsba leszűrtem pár játékost akikről 30K+ handem volt(olyan 10-12 ) ongame 400-600on és ebből csak kettőnek volt plusszos.
Ez a 4000 ezres minta, kb 140K handből jött össze
Amit észrevettem, hogy ha vki tightan játszik bb-ről(22-30 VPIP) akkor kb esélye nincs, hogy +ra hozza. Akik 0 közelében voltak mind 35+ VPIP-vel tolják bbről.Illetve nagyon aggron. Asszem nekem is egy kicsit jobban kell durvulnom.

Statok:
Image

tentaculata
Válasz pindrokk kommentjére
2010. máj. 30. 12:56

NL 100, 200 3.3k hand, 30 VPIP, 8.5 3Bet, rém alacsony agresszió (agg 1.1, ag% 26) csúnya bukó.

NL 400 350 ilyen hand, magasabb VPIP, hasonló agresszió, kisebb bukó.

Romsy
Válasz tentaculata kommentjére
2010. máj. 30. 13:20

szerintem nem fair ez a filter, beleszámolnám azokat az eseteket amikor sb openfoldol és walkot kapunk, így azt lehetne megnézni hogy 100%-os sb range ellen 100%-os bb range-el mennyire vagyunk plusszosak.

meg pl lehet kisebb hálózatokban csak 25%-ban szokás lopni sb-ről (több limp, fold), míg ftp-n ps-en 50%-ban, így nyilván előbbi nagyobb bukó lesz ezzel a filterrel, mert sokkal erősebb range ellen kell 100%-os tartománnyal pozból reagálni.

titcar
Válasz tentaculata kommentjére
2010. máj. 30. 13:25

2K ilyen hand alatt 30/14-el -40bb/100 elég szívás :( de azért, mert foldolok :)

amikor callolok az 0 körüli (200 hand alatt 1 bájin plusz kb.)
amikor 3betelek az +os (szintén kb. 200 hand és kb. 5 báijn +)

ja Romsy a frankót mondja :) a sok fold miatt eltorzul a kérdés meg nem hiszem, hogy ez :)

szusza84
Válasz Romsy kommentjére
2010. máj. 30. 14:11

szerintem nem fair ez a filter, beleszámolnám azokat az eseteket amikor sb openfoldol és walkot kapunk, így azt lehetne megnézni hogy 100%-os sb range ellen 100%-os bb range-el mennyire vagyunk plusszosak.

meg pl lehet kisebb hálózatokban csak 25%-ban szokás lopni sb-ről (több limp, fold), míg ftp-n ps-en 50%-ban, így nyilván előbbi nagyobb bukó lesz ezzel a filterrel, mert sokkal erősebb range ellen kell 100%-os tartománnyal pozból reagálni.

Hmm lehet benne vmi. Akkor nézzük meg úgy. Vegyük bele, az összes actiont SBtől. Milyen filter lenne ehhez jó, vmi ötlet?

BaLa
Válasz Romsy kommentjére
2010. máj. 30. 14:33

+1 csak ezt nehéz szűrni.

Amúgy azzal amit szusza írt, nekem minuszos, de ha beállítom, hogy vpip true, úgy már plusszos.

Poszi
Válasz szusza84 kommentjére
2010. máj. 30. 14:40

Egy haverommal beszélgettünk arról, hogy mikkel 3betel aggr sbt bbről (6max mondjuk). Ehhez kapcsolódik a kérdésem, hogy vakcsatában, hogyha a BBn vagyunk, akkor hosszútávon a jó cashesek pluszosak-e, hogyha csak az SBtől kapnak egy openraiset. Logikusan a vakokat bukjuk ha dobunk, de postflop IP vagyunk, így nekem az az érzésem, h plusz kéne legyen.

Erről kérnék véleményt, statokat. Lehetőleg NL100+ játékosok írjanak. Köszi.
HMből a main filters alatt levő position: BB, 1st raiser position: SB, 1 raiser legyen bejelölve.
Ha statokat raktok be, akkor lehetőleg írjátok ki,h hány hand össz és mekkora a bvb minta. Esetleg azt is,h loosean 3beteltek-e bvb v inkább flateltek

1020-szer emeltem ilyen helyzetben (NL100 - NL1k vegyesen SH és FR) és nagyon brutál módon plusszos a dolog (200 bb/100) - igaz nekem a többséghez viszonyitva kicsi a 3betem BB-ből (10% alatti), szóval sok foldot kapok.

1161-szer call-oltam és a még itt is pluszos a dolog (14 bb/100)

mrj
Válasz BaLa kommentjére
2010. máj. 30. 14:46

100on
-27PTB
vpip true: 24PTB/100
15K hand

200on:
-15
vpip true: 50
4K hand

a handszám vpip true nélkülire vonatkozik

én inkább flatelek, és ritkán 3betelek, és eszetlenül floatolok megfelelő játékos ellen meg adhoc raise turn, riverig úgyis eldobja alapon...

Élő ügyfélszolgálat