cbet 3betelt partikban
csak azt szeretném megkérdezni, ti milyen gyakorisággal szoktatok 3betelt partikban cbetelni, ha nem talált el a flop?
érdemes, vagy ez egy hatalmas leak, mert meg van említve pár helyen mint meglehetősen nagy hiba, pl. ryan fee's 6max guide, ő egy 2p2-s fickó.
nem szoktam mindent elhinni amit csak olvasok, ezért is kérdezném meg tőletek.
köszönöm.
eddig azon az állásponton voltam, hogy azért érdemes néha megpróbálni, pl ha álomflop jött az ellenfél által elképzelt range-ünkhöz.
csak azt szeretném megkérdezni, ti milyen gyakorisággal szoktatok 3betelt partikban cbetelni, ha nem talált el a flop?
érdemes, vagy ez egy hatalmas leak, mert meg van említve pár helyen mint meglehetősen nagy hiba, pl. ryan fee's 6max guide, ő egy 2p2-s fickó.
nem szoktam mindent elhinni amit csak olvasok, ezért is kérdezném meg tőletek.
köszönöm.
eddig azon az állásponton voltam, hogy azért érdemes néha megpróbálni, pl ha álomflop jött az ellenfél által elképzelt range-ünkhöz.
tehat ha mondjuk valaki emel 4BB-t, arra en raemelek mondjuk 12-14 BB-ig, a pot a flopon lesz 26-30 BB. Itt a flopon boven eleg egy fel potnal alig nagyobb c-bet, sima bloffkent erre nagyon-nagyon ritkan fognak raemelni, mert ahhoz mar a fel stackjuket be kell tenni.
Na de mi van akkor, ha AK van nálam (csak a példa kedvéért) alapból én emeltem 4BB-t és az ellen emel vissza 12BB és csak megadom. A flop nem talál el. Ilyenkor is érdemes próbálkozni egy C-bettel?
Na de mi van akkor, ha AK van nálam (csak a példa kedvéért) alapból én emeltem 4BB-t és az ellen emel vissza 12BB és csak megadom. A flop nem talál el. Ilyenkor is érdemes próbálkozni egy C-bettel?
Akkor az már nem c-bet, mivel az utolsó emelő nem te voltál.Én ilyenkor c/f-ot szoktam játszani.
" ha az ellenfelrol azt gondolom, hogy lightan 3 betel, akkor erre en 4 bet push-ot lepek; ez szerintem biztos +EV. "
Ezen a mondaton röhögök két perce. Nem a tartalma miatt, mert azt nem értem, és pont ezen röhögök. :-D
Feltennék pár kérdést akkor:
Mi az hogy lightan 3 betel ?
mi az a 3 bet ?
mi az a bet push ?
mi az a +EV ?
Az ilyen szövegekből a cbetet szoktam egyedül érteni. :)
Ezen a mondaton röhögök két perce. Nem a tartalma miatt, mert azt nem értem, és pont ezen röhögök. :-D
Az ilyen szövegekből a cbetet szoktam egyedül érteni. :)
Mi az hogy lightan 3 betel ? light 3 bet= nem csak monsterrel 3 betel, hanem igen sokfele lappal, akar 88-cal KQ-val is
mi az a 3 bet ? bet-raise-reraise licitalasnal a reraise, illetve preflop egy sima reraise
mi az a bet push ? olyan, hogy bet push nincs, push = all-in
mi az a +EV ? EV= expected value, azaz varhato ertek.
Az egyik legelso dolog volt amit vegigszamoltam a Pokerrazorral az a 4beteles.
Eleg egyszeru egyebkent kiszamolni kik azok az ellenfelek akik ellen megeri az AK(nem csak AK termeszetesen) 4 bet.
Ertelemszeruen az is konnyen kiszamolhato ,hogy mennyire lightosan kell 3betelnie annak aki ellen megeri a 4bet push. De ha az illeto esznel van es ugyan lightosan 3betel ahhoz ,hogy eldobja a range-e tulnyomo reszet ahhoz nem kell pusholni, ertelemszeruen ahhoz nem kell AK sem.
sztem