full ring indulo stratégia
Sziasztok!
A poker tracker segitségével és sok játékkal létrehoztam egy indulási stratégiát no limit hold'em-re!
Mikro limitem használom egyenlöre 2/4 cent és 5/10 cent-en!
2 honap alatt 300 dollár között hozott és a Pt-ben a mutatok közelitenek
az általatok megadott értékekhez!
Kiváncsi lennék a véleményetekre és hogy szerintetek magasabb limiten megálja-e a helyét!
Ha bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban csak irjátok meg!
Elöre is köszi a véleményezést!
Sztem ez egy alapvetően jó és logikusan felépített indulási táblázat, Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Néhány kritikai észrevétel:
Amit egy kicsit furcsának találtam, hogy bizonyos laptípusokkal (pl. kis párok, Axs lapok) 2BB-5BB között emelsz. Nem mintha nem láttam már sok jó játékost kis párokkal korai pozícióból pusztán 2BB-t emelni, de nálad hátsó poziban az AQs mellett is ez szerepel. Utóbbi lappal biztos standard nagyságút emelnék pre. Full ringen a kis párokkal elől ülve csak limpelnék, miközben középről már mondjuk a 88+ párokkal hívnék.
Továbbá én mindig min. 3,5BB-t emelek alapból, plusz limpelőnként hozzáadok 1BB-t az emelésem nagyságához. Erre azért van szükség, hogy minél rosszabb pot odds-ot adjunk preflop az ellenfeleinknek.
Talán AQoff és AJoff lapokkal sem adnék meg egy emelést korai és középső pozícióból, valamint a QQ és JJ reraise is kissé agresszív lehet korai pozícióból full ringen, ha vki emelt előttünk.
Még egy kiegészítés: hátsó pozícióból 50-50%-ban limpelnék vagy emelnék a suited connector lapokkal.
Na igen az SC-k kimaradtak a hátsó pozícióból :)
Köszönöm a pozitiv hozzászolást
szivmelengető hogy ajánlod másoknak is. :)
Ugyhogy hamarosan felteszem a kiegészitését hogy érthetöbb legyen
és ami lemaradt azt is potlom!
Na itt is van kicsit érhetöbbé téve és javitva!
A kis párokkal való emelgetésnél kifogom probálni want2push ajánlatát
de egyenlöre ezt nem irtam át!
A sc-ket is bele vettem bár gyakorlatilag nem játszom velük de logikus velük menni hátulról!
És amire nem kaptam választ de remélem fogok, hogy magasabb téten
(mondjuk 12/25cent) müködhet-e?Mit gondoltok erről?
És amire nem kaptam választ de remélem fogok, hogy magasabb téten
(mondjuk 12/25cent) müködhet-e? Mit gondoltok erről?
Sztem ez tele van bajos dolgokkal ,nagy hibakkal.
Nem ertem a tobbiek miert mondjak ,hogy ez jo.
Egy par pelda:
1. EP az AJ egy rakas sz*r sima fold ha suited ha nem
2. Minek minraiselni, kozel minraiselni az alacsony parokat(foleg micron)?
Ezzel csak a sajat implied oddsodat csokented FE pedig nincs
.......etc
Nagyon rossz sztem.
Sztem ez tele van bajos dolgokkal ,nagy hibakkal.
Nem ertem a tobbiek miert mondjak ,hogy ez jo.
1. EP az AJ egy rakas sz*r sima fold ha suited ha nem
Minek minraiselni, kozel minraiselni az alacsony parokat(foleg micron)?
Ezzel csak a sajat implied oddsodat csokented FE pedig nincs
etc...
Én egy konkurens oldal induló táblázatát használom:
[ATTACH]26[/ATTACH]
Nagyon regen olvastam Harringtont.
Ugye en arra reagaltam ,hogy itt NL5 - NL25-ig Fullringrol van szo.
Itt szvsz egyreszt nem kell bonyolitani/neheziteni a sajat dolgodat, nem itt kell bebizonyitani ,hogy milyen marhajo jatekos vagy....etc.
Igen en is olvastam ilyen emberkerol. Pl. samoleus o mindig mindennel 2.5BB-t emel igaz 6maxon. De gondolom tul sokat o sem jatszik NL25on. Szerinted? :)
NL25-n nem kell a lapokat alcazni es meg sok mindent nem amit irtal.
Balhblahblah gondolom erted mire akarok kilyukadni.
Nem ott kell kinyitni a gamedat ,igaz el lehet kezdeni de sztem elobb az alapokkal kellene foglalkozni.
Hogy mire gondolok meg?
OK meg egy pelda. Sztem teljesen feleleges ilyen szelsoseges range-el vakot lopni foleg ott(NL5-N25) ahol sokkal ritkabban foldolnak el. Egy 30%os ATS-t mar egy egeszen esszeru range-el is el lehet erni , nem kell valoban minden szral emelni ehhez.