Heads Up topic kezdőknek
elöször is sorry , ha van már hasonló topic akkor nem vettem észre
már többször megfordult a fejemben a gondolat hogy nyissak egy ilyen topicot, mivel próbálom kiszélesíteni a játékom/ismereteim és ugye nem is kérdés hogy mennyire fontos eleme a játéknak amikor sng,mtt(jó esetben:) esetén,sőt ugye cg-ben is legtöbbször HU szituációban vagyunk egy egy nagyobb döntésnél...
elsősorban jó lenne
-alapstratégiakat megbeszélni, cikkeket , esetleg videókat megosztani
-termek kínálata,mekkora rake,milyen HU sng-k,milyen minimum buyines cg hu asztalok,játékosállományok stb...
én szinte teljesen fogalmatlan vagyok a témában,de ez a fórum egy jó kiindulópont lehetne a hozzám hasonló kezdőknek....
úgyhogy ha valakinek bármi tapasztalata,ötlete,javaslata van,vagy csak kérdései vannak akkor ezeket itt mindet kitárgyalhatnánk...
üdv mindenki
Szia!
Van már egy HUSNG téma, oda beírhatod az ezekkel kapcsolatos kérdéseidet.
Nézd meg Spirited HU videóját és a hozzá kapcsolódó topicot. Kezdésnek (is) tökéletes.
ohh koszi ,akkor ezek szerint jol gondoltam hogy van hasonlo csak nem vettem eszre....
Nem mindegy, hogy HU CG, vagy HU sng. ez a topic cimebol, es a hszekbol sem vilaos nekem. mondjuk kb egyikben sem vagyok erdekelt, hu cg-be lehet majd beprobalkozok.
én se vagyok tisztában:) de majd a masik topicban folytatom sztem az eszmecserét... gondolom a rake hasonlo egy HU sng-nel mint egy simanal vagyis 10%-> ami sztem jelentösen ronthatja a roi-t... csak ahogy láttam sok teremben nl25/50nel kezdodnek a hu cash asztalok...
HU CG PS, FTP min. NL50.
Kisebb téten (NL10 NL20-25) vannak HU asztalok az Everesten es az UB-n. UB-n még PLO-ban is
kiproblas szintjen ki lehet kisebb téten is, de elég sok a rake, jelentos bb/100 veszteseget okoz. PS es FTP asszem kisebb a rake, tehat 50-en már ott erdemes probalkozni. s ha jol tudom, 100-tol kb mar mindenhol egyforma, ill nincs nagyobb jelentosege.
Szerintem NL200alatt nem éri meg HU-tjátszani, csak annak aki tényleg őstehetség.
gondolom a rake hasonlo egy HU sng-nel mint egy simanal vagyis 10%-> ami sztem jelentösen ronthatja a roi-t...
Szerintem NL200alatt nem éri meg HU-tjátszani, csak annak aki tényleg őstehetség.