lederman
2008. ápr. 6. 3:24

izolalas, double barrell, maniac

Probalom kutatni a jatekom hibait, mert valahogy nagyon nagyon nem megy egy jo hosszu ideje, es a cimben megjelolt problema ugy erzem az okok egyik legfobbike.

Sok CR, DeucesCRacked vidoet neztem mostanaban, es az izolalas nagyon alapjatek. Ha valaki limpel, akkor ezek a nagyagyuk insta raiselnek preflop mindenfele kozepesenl kicsivel rosszabb lapokkal (is).
Ugyhogy en is rakaptam erre a a dologra. Viszont nem all ossze teljesen a kep:
ha a 40/20/maniac srac limp/callol, akkor o nem igen fog dobni a cbetere, es ugye nem nagyon szeret az ember maniakus stationokat double barrellezni, akkor viszont h kell kivinni a kasszat??? (+ meg ha vletlen talaunk egy 2dik, 3dik part, azt sem fogjuk elcheckelni a riverig, mert az OOP float egy fontos eleme a maniakus jatekos arzenaljanak... )

Nagyon orulnek ha valaki feloldana nekem ezt az ellentmondast.
Tehat mit tegyek az A3s, 76s,QT, J9,A8, stb-junkokkal amikor meglatom a limpet?
Illetve mert tudnak ezekkel profitabilisen izolalni a HS-jatekosk, hiszen a double barrellnel nekik sincs sokkal tobb fegyveruk...

Skiboy
Válasz lederman kommentjére
2008. ápr. 6. 6:32

Az alapfeltevés sztem az, hogy a loose ellenfél átlagosan a tiédhez hasonló erősségű lapokkal adja meg a preflop emelésed. Pozícióból egy gyengébb képességű játékos ellen ezek a handek hosszútávon profitot kell termeljenek.

kanrich_
Válasz Skiboy kommentjére
2008. ápr. 6. 16:10

Szerintem az, amit leírsz, tényleg nagyon alapvető és nagyon fontos, a hosszútávú profitmaximalizálás alapvető eszköze.

Azok a fishek, akik ellen én ezt általában játszom, általában azért nem callolják le a cbetet, de ha van olyan, aki rendszeresen ezt teszi, és kiderül, hogy mindezt a semmivel, vagy nagyon gyenge lappal, akkor én bizony alkalmazom a 2nd barrelt, és a turn-nél már általában dobnak.

Élő ügyfélszolgálat