Abadon
2008. aug. 25. 23:22

Sziasztok !

Nl10 FR-en játszom ipokeren.
Kb 25k handig egészen jól ment a játék, termeltem kb $120 profitot TAG játékkal, próbáltam olcsón floppot nézni, s ha eltalált akkor mehetett a duhajkodás :)
Csak poketekkel, Axs nut flush húzóval, AQ, AK-kal játszottam.
Magas poketekkel ( QQ, KK, AA ), emeltem bármely pozícióból, AK, AQ csak hátulról emeltem, Axs nut flush húzóval próbáltam limpegetni, kis párokkal meg hol limpeltem, ritkán hátulról emeltem setre várva.

Szóval jól ment a játék, a magas poketeket, seteket, nut flushöket rendesen kifizették, de kb 2 hete megfordult "minden", kaptam pár badbeatet, de nem érzem, hogy többet kaptam volna az átlagnál, s egyszerűen nem tudok nyerni, pedig ugyanazt játszom mint eddig...

Statjaim : NL10 : 41K hand alatt kb változatlanok voltak

VP$IP : 12,39
PFR : 2,70
W$WSF : 35,36
WTSD : 26,53
W$SD : 65,58
AF : 1,53
AFq : 30,68
3bet : 1,05
Fold 3B : 87,76
Att to steal : 5,22
Fold BB to steal : 89,21
Fold SB to steal : 94,89

Mi lehet a gond?

A válaszokat előre is köszi.

Üdv : Abadon

medgypeti
Válasz Abadon kommentjére
2008. aug. 26. 1:39

FR vagy sh?

kanrich_
Válasz medgypeti kommentjére
2008. aug. 26. 2:11

10max-ra és 6max-ra is nagyon kevés a pfr, ezek szerint te csak QQ+ és AK-val emelsz flop előtt?
AF is kevés, 3 bet is, Att to steal is.
Ezek minden asztaltípusra nagyon kevesek. De azért írd majd meg, hogy mit játszol.

illese
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. aug. 26. 9:19

Szerintem egyszerűen túl tight vagy. Nem tudom NL10-en használnak-e trackert, de ilyen statisztikákkal rendelkező ellen ellen nagyon könnyű játszani.
Algoritmus, legalább félig deep stacken:
Ha előtted emel, akkor magas lapokat KK alatt dobod, elemben alacsony párokkal, sc-vel pozícióból adod. Ha nem talál el a flop, akkor dobod, az ellen nyert 3-BBt. Mivel ritkán játszik, jó az esély, hogy nem engedi el az ász párját e 4-7-8 floppon te meg kistackeled.
A vakjára ráemelsz, laptól függetlenül, sok kicsi sokra megy alapon, hiszen tíz esetből kilencben nyersz mert dobja, hameg nem még miníg mákolhatsz valamit.
Ha limpel ráemelsz, egyrészt izolálandó, másrészt meg úgyis dobni fogja.

Algoritmus short stacken: Vakjára ráemelsz, amúgy hagyod a fenébe.

Élő ügyfélszolgálat