ATM
Válasz Polacheck kommentjére
2010. máj. 22. 16:51

Nincs akadémiás múlt, és még csak nl25, de hamar felzárkózok. Ha ezek nem kizáró okok, akkor jönnék én is. :)

Yomb1e
Válasz ATM kommentjére
2010. máj. 22. 18:18

Én is jelentkeznék .o/

tylerhungary
Válasz Yomb1e kommentjére
2010. máj. 22. 18:25

én is benne lennek... nl25sh

titcar
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. máj. 22. 18:36

mikogo szvsz sokkla jobb, mint a tw csak jelzem :)

L.T.
Válasz titcar kommentjére
2010. máj. 22. 19:36

Én is jelentkeznék!NL50sh

time4revenge
Válasz L.T. kommentjére
2010. máj. 22. 21:57

Mikogo valóban jobb tw-nél.Skype channelt meg összehozzuk.

Zsoltika01
Válasz time4revenge kommentjére
2010. máj. 22. 22:06

Csinálhatnánk egy NL25-ös csapatot is,én szívesen benne lennék,bár sajna nem tudom,hogy működik amiről beszéltek és nagyon friss is vagyok a limiten,de szívesen néznék tapasztaltabb playákat,úgy,hogy esetleg kérdezni is van lehetőség közben.Gondolom valami ilyesmiről van szó.
Az sem probléma,ha magasabb limitről van szó és csak nézőként csatlakozhatnék,kevés hülye kérdéssel :)

ATM
Válasz Zsoltika01 kommentjére
2010. máj. 22. 22:21

Csinálhatnánk egy NL25-ös csapatot is,én szívesen benne lennék,bár sajna nem tudom,hogy működik amiről beszéltek és nagyon friss is vagyok a limiten,de szívesen néznék tapasztaltabb playákat,úgy,hogy esetleg kérdezni is van lehetőség közben.Gondolom valami ilyesmiről van szó.
Az sem probléma,ha magasabb limitről van szó és csak nézőként csatlakozhatnék,kevés hülye kérdéssel :)

Én benne vagyok, csak nem tudok privátot küldeni. Küldd el légyszi a skype nevedet, és akkor két "tag" már meg is van. :) Most, hogy jobban szétnéztem az oldalon, üzenetek menüpontot sem találok, valaki útbaigazíthatna, hogy hol keressem.

Zsoltika01
Válasz ATM kommentjére
2010. máj. 22. 22:27

Elméletileg küldetem privátot,rákattintottam a nevedre és ott van,hogy e-mail a címzettnek.Valószínűleg ez lehet az,még én sem leveleztem itt senkivel :)

ATM
Válasz Zsoltika01 kommentjére
2010. máj. 22. 22:52

Elméletileg küldetem privátot,rákattintottam a nevedre és ott van,hogy e-mail a címzettnek.Valószínűleg ez lehet az,még én sem leveleztem itt senkivel :)

Megvan. Válaszoltam.

Ha valaki akar még csatlakozni az "nl25 csapathoz", akkor küldje el nekem a skype nevét.

Élő ügyfélszolgálat