Csatlakozva Skiboy-hoz, én is némi befeszülést javasolnék. (bár nem tudom mennyi a VPIP-d, de a mutatott handek alapján sok lehet :) )
Először is köszönöm szépen srácok! Nagyon nagyon jól esik, h írtatok! Az elmúlt egy hónap után tényleg azt érzem, h kezdek fordulóponthoz jutni. Úgy tűnik, h kezd a pókernek több hátránya lenni, mint előnye. Teljesen hanyagolom az egyetemet, sokkal sokkal ingerlékenyebbé váltam, a haverokkal a buliban elszívunk egy-két szálat-ról napi féldoboz cigire váltok lassan, és kudarcélmények, vereségek... Szóval kezdem azt gondolni, h ennek így nincs sok értelme. De mivel kissé "szenvedélyessé" váltam, amíg a bankrollom nettó pluszos még, addig adok esélyt.
A partikról:
1.Igazad, lehet Godmode. Hamár nem hiszek az Anak emelhetnék a turnön, nehogy lejöjjön a húzólap. (FE-t nem nagyon látok, meg nem is akarok dobatni.)
2. Nem időrendi sorrendben tettem be a partikat. Tudom, h ez egy tökélestes flop a cbetre, de itt már elkezdtem gondolkodni, h mi is történik: túl sok-e a cbet. Így gondoltam, most ch-elek. Miután a turnön mindenki újból passzolt, úgy éreztem, h az A sokkal inkább scary card nekik, emiatt egy ilyen halasztott cbettel álltam elő. De elfogadom, h igazatok van: ch/f!
3. Turn inkább fold.
4.J9s? Ritkán, de miért ne? Tudom, h ezek csak blöffök, és én is ugy kezelem őket.
6. Szóval nagyobb emeléseket! Megfogadom...
8. Turn-bet valóban felesleges.
11. Turn egyértelmű passz: kiegészültek a sorok, lejöttek a két párok, és már lassan olyan ászos kezet sem látok, aminél jobb lennék. Ezt a partit sztem jól csináltam.
12. Igen, ez sima fold. Még megkreálni is nehéz olyan lapot, ami nem ver meg:) De tilten csak annyit gondoltam, h 2 dollárt megér az az A-magas, úgyis csak blöffölsz. Csakhogy még a blöffök nagy része is sokkal jobb nálam.
13. Sztem itt kötelező a cbet! Ha már játszok egy 75s lapot, akkor azt nem csak azért teszem, h hátha jön egy illeszkedő flop, hanem igenis elviszem (vagyis megpróbálom elvinni) az ilyen lehetőségeket.
14. Régebben én is ezt gondoltam. De az 5$ azért sok. Most is dobnám, talán a flopon is azt kellett volna.
Ha ezt csinálom, megspróroltam volna kb. 20dolcsit, ami jó! De még úgy is tekintélyes bukás lett volna, ahhoz képest, h gyakorlatilag semmi nem történt az alábbi partikban... Esetleg van valami egyéb is?
Köszi a számokat Godmode! Az én adatbázisomban sok régi játszam is van, valószínűleg a Tied jobban tükrözi a jelenlegi játékom. Ezek egyébként jók? Nekem annak tűnnek.
2. Nem időrendi sorrendben tettem be a partikat. Tudom, h ez egy tökélestes flop a cbetre, de itt már elkezdtem gondolkodni, h mi is történik: túl sok-e a cbet. Így gondoltam, most ch-elek. Miután a turnön mindenki újból passzolt, úgy éreztem, h az A sokkal inkább scary card nekik, emiatt egy ilyen halasztott cbettel álltam elő. De elfogadom, h igazatok van: ch/f!
Én itt Ledermannal értek egyet és nem értem Skiboyt! A flop természetesen tökéletes a cbetre, nem is kérdés. Egy nagy lap és kettő kicsi, kapcsolódó lapok nélkül, ez kötelező cbet. Ha itt adják, és jön az A, szerintem kötelező tovább betelni, hiszen az A legalább annyira félelmetes neki, mint Neked (legalábbis minden videóban ezt látom). Ha adja, akkor redőny lehúz és többet egy centet sem...
Először is köszönöm szépen srácok! Nagyon nagyon jól esik, h írtatok! Az elmúlt egy hónap után tényleg azt érzem, h kezdek fordulóponthoz jutni. Úgy tűnik, h kezd a pókernek több hátránya lenni, mint előnye. Teljesen hanyagolom az egyetemet, sokkal sokkal ingerlékenyebbé váltam, a haverokkal a buliban elszívunk egy-két szálat-ról napi féldoboz cigire váltok lassan, és kudarcélmények, vereségek... Szóval kezdem azt gondolni, h ennek így nincs sok értelme. De mivel kissé "szenvedélyessé" váltam, amíg a bankrollom nettó pluszos még, addig adok esélyt.
Köszi a számokat Godmode! Az én adatbázisomban sok régi játszam is van, valószínűleg a Tied jobban tükrözi a jelenlegi játékom. Ezek egyébként jók? Nekem annak tűnnek.
Nem megy....
Ma is -10$, de úgyhogy 130$ pluszba kezdtem a napot...
Utána mondjuk volt két bad beat: setem nem tartott ki a 2 par ellen, és egy AA vs. KK, de a többiben csakúgy veszítek: elment a semmivel megint.
Nem feltétlen az a bajom veszítek, hanem,h nem látom miért. Úgy érzem, h annyira jól játszottam, ahogy csak tudok, és mégse... Egyszerűen nem tudom miért veszítek... És így nehéz tovább menni.
Mi ilyenkor a teendő?
Sztem hagyj ki egy pár napot és utána ugy menj játszani h biztos nyerni fogsz és ne úgy h tuti leriverelnek sztem ha úgy állsz hozzá h úgyse fog menni akkor tényleg nemis fog még akkor sem ha nem hibázol. Amugy mennyit játszol egy nap? és hány asztalon?
Sztem hagyj ki egy pár napot és utána ugy menj játszani h biztos nyerni fogsz és ne úgy h tuti leriverelnek sztem ha úgy állsz hozzá h úgyse fog menni akkor tényleg nemis fog még akkor sem ha nem hibázol. Amugy mennyit játszol egy nap? és hány asztalon?
lol ugyanez van nálam is bekéne járnom órákra de néha nem tudok fellkelni utána meg már olyan van amit nem szeretek:D ugyh arra sem megyek be 4-5óra sztem közepes én van h 10órát játszom de akkor már nagyon rossz elkezdem unni és megyek magasabb tétre h izgalom legyen hát van is...:) aztán elszivok egy cigit és végig gondolom h miért vesztem el az egész napi bevételem és miért nem tudom abbahagyni... de általában énis 4-5órát játszom viszont az a jó szokásom megvan h ha nagyon bukószériám van akkor ráfogom azt a teremre amit mondjuk bossra rá is lehet néha és leutalom az összes pénzem a bankártyámra amig nem jönmeg addig nem játszom...(néha 2 nap után megszegem de azis jót tesz) ezért nem csináltam moneybookerst azzal nehéz lenne ezt megcsinálni:D
Akkor hasonló cipőben járunk:) A 8as órákat én is amiatt hanyagolom, mert fel kell kelni (pedig azok között állítolag van egy db jó is:) ), a többi meg uncsi, kivéve egy-kettőt (egészen pontosan 3db-ot).
Viszont én nem okolom a termeket. Valahogy nagyon nem vagyok hajlamos hinni az összeesküvés elméletekben. Kicsit meg is mosolygom azokat, akik igen.
A bajom, az h eddig láttam mi a probléma a játékommal, amikor veszítettem. Most is látok benne hibákat, de nem sokat. Az elmúlt egy hétben "életem legjobb játékával" vesztettem kb 400$-t. Vagyis az esetek 90%-ában teljesen tiszta fejjel is ugyanazokat a döntéseket hoznám, és ez így már kemény dió...
Elkezdem a hozzászokást a pókermentes-élet gondolatához...