danfiu
Válasz zoltanh kommentjére
2014. jan. 21. 8:55

Lehet fáradt vagyok már, de egy darabig néztem amíg rájöttem, hogy miért vertél meg egy pokert flushel :)

Nyugodt lehetsz,en is lecsekkoltam vagy 3szor h tenyleg straight flusom van mielott potoltam a rivert:D

szr
Válasz danfiu kommentjére
2014. jan. 21. 14:10

Hello Danfiu!

Létezik olyan program vagy weboldal vagy bármi, amelyik megmondja, hogy egy adott omaha kézből ennyi százalékban lesz a riverre flush, straight, full stb. Más is válaszolhat, de azt a hiperszellemes választ, hogy biztos van ilyen, nem fogadom el.

naggeri
Válasz szr kommentjére
2014. jan. 21. 14:29

Hello Danfiu!

Létezik olyan program vagy weboldal vagy bármi, amelyik megmondja, hogy egy adott omaha kézből ennyi százalékban lesz a riverre flush, straight, full stb. Más is válaszolhat, de azt a hiperszellemes választ, hogy biztos van ilyen, nem fogadom el.

hali,
szerintem itt az akadémián is van, az omaha kezdőkéz táblázat mellett.

danfiu
Válasz szr kommentjére
2014. jan. 21. 14:48

Hello Danfiu!

Hali, Odds Oracle-ben a kerdeseknel felkell tenni neki kerdesbe h How often player 1 bla bla bla

jak1
2014. jan. 21. 16:22

Mit jelent az, hogy capped vagy és a stabelés?

Capped range:Ami nem tartalmaz eros handet(omahaban konkretan a nuts, neha 2nd nuts amikor obv betcall spot van)
A stabeles meg amikor mondjuk nyitok CO es BTN beflatel, flopon elchekelem es belehiv, szoval stabelt,magyarul belehivas

Vili?Hogy megy a darts?

A drog rossz! Éérteeeeeeeem?!?! :)

van Gerwen
Válasz jak1 kommentjére
2014. jan. 21. 16:30

Nagyjából értem. :D De a darts jobban megy. :cool:

jak1
2014. jan. 21. 16:56

Egyébként én nem értem. A capped range az, ami nem tartalmaz erős handet, tehát a nuts, vagy néha a 2nd nuts?! A nuts nem tartalmaz erős handet, vagy mi van?!

naggeri
2014. jan. 21. 17:11

capped = nem tartalmaz erős handet. azaz ha capped valaki akkor bluffcatch módban van kb.

danfiu
Válasz jak1 kommentjére
2014. jan. 21. 17:12

Egyébként én nem értem. A capped range az, ami nem tartalmaz erős handet, tehát a nuts, vagy néha a 2nd nuts?! A nuts nem tartalmaz erős handet, vagy mi van?!

Egy olyan range, amely nem tartalmaz nutsot/nuts kozeli handet.

szr
2014. jan. 21. 18:37

hali,
szerintem itt az akadémián is van, az omaha kezdőkéz táblázat mellett.

Hali, Odds Oracle-ben a kerdeseknel felkell tenni neki kerdesbe h How often player 1 bla bla bla

Köszi a válaszokat. Naggeri! Nem találom sehol itt az akadémián, de a kezdőkéz táblázatot se.

Élő ügyfélszolgálat