titcar
Válasz danfiu kommentjére
2014. máj. 3. 22:13

Bitch pls, jo lenne mar igazi penzt is nyerni

rékbekk azé' csak csordogál nem? :)

kohagyma
2014. máj. 3. 23:22

Basszus!
Én azt hittem, hogy valahol 20000-es magasságban lesz a zöld vonal!!!

danfiu
Válasz kohagyma kommentjére
2014. máj. 3. 23:31

Basszus!
Én azt hittem, hogy valahol 20000-es magasságban lesz a zöld vonal!!!

Egy ipokeres nicknevem kimaradt, szal igy teljes, de azt hozza kell tenni h nem annyira szornyu a helyzet, mint amennyire a grafon latszodik,mert magas tetes shotolasok azok nagyreszt sultek, szal az kompenzalja azert kicsit...szal ha valakinek az atlagtetje plo400 es shotolja 2kt, mindenki erzi h mekkora szerepe van az h h sikerul.Durva ez az omaha, ennyi ev utan is tud meglepeteseket okozni..

Image

kohagyma
2014. máj. 4. 0:33

Azért ez már szebb! :-)
Meg igen, el tudom képzelni, hogy egy rossz lapjárás 2k-n elég rendesen "odabaszikol" a zöld vonalnak! Miközben meg mindig reménykedik az ember abban, hogy nem lesz rossz az a lapjárás!!! Hát ne legyen!!!!
:-)

naggeri
2014. máj. 4. 2:18

sicko :/

buckaroo
2014. máj. 4. 11:32

Az nem úgy van, hogy a zöld és a narancs egyszer találkozik? A vége elég betyár... Mekkora idegrendszeri stabilitás kell, hogy az ember mondjuk egy ilyen 100k handes omaha élménybe ne halljon bele, ezeken a téteken?

danfiu
Válasz buckaroo kommentjére
2014. máj. 4. 12:30

Az nem úgy van, hogy a zöld és a narancs egyszer találkozik? A vége elég betyár... Mekkora idegrendszeri stabilitás kell, hogy az ember mondjuk egy ilyen 100k handes omaha élménybe ne halljon bele, ezeken a téteken?

hat most neztem h az elmult 1 evben majdnem 180BI-nel vok ev alatt es ilyenkor azt gondolom h ez teljesen normalis es ha tenyleg magasra elszeretnek jutni, akkor birni kell az ilyen swingeket(ami mostanaban nem igazan ment). Egyebkent 2p2-n csomo olyan graph van, ahol nagyon nagyON jo jatekosok tobb 100k vagy eppen millios ds-ukrol posztoltak grafot...megkeresem, de volt egy srac aki valami 300bi-nel volt ev alatt valami 400k hand alatt es kesobb berakom

buckaroo
2014. máj. 4. 13:23

.. akkor birni kell az ilyen swingeket(ami mostanaban nem igazan ment). Egyebkent 2p2-n csomo olyan graph van, ahol nagyon nagyON jo jatekosok tobb 100k vagy eppen millios ds-ukrol posztoltak grafot...megkeresem, de volt egy srac aki valami 300bi-nel volt ev alatt valami 400k hand alatt es kesobb berakom

Ok, köszi, és nagy gratula a kitartásodhoz. Az mit jelent hogy mostanában nem bírod a singeket? Idegi fáradtság?, olyankor inkább abbahagyod és szünetet tartasz, vagy valamin levezeted?

Nlzkm9
2014. máj. 4. 14:30

Hát az eleje a legkeményebb, 25bb/100 majd 62k hands-ig, omfg, ezekután meg kapni egy 110k hands breakeven-t, hát ez kiváncsi vagyok kit nem viselne meg. :I Ja, főleg úgy, hogy winnings meg 80BI-t pusztul :facepalm:

"Az mit jelent hogy mostanában nem bírod a singeket? Idegi fáradtság?"
Hát ha hozzászoksz, hogy 12 hónap alatt 10bb/100 felett nyersz, utána meg egy überbrutál periódussal kezded az évet (25bb/100), majd 3 hónap alatt 80BI(-6,6bb/100) downba kerülsz, hogy még az EV is BE, az azért elég durva mentális 'napirendet' igényel.
Amiben a legfőbb nehézség szerintem azt leküzdeni, hogy 'nyerni akarok, gogo feljebb, többet', mert nem hiszem, hogy van olyan pókeres, aki nem így áll a dolgokhoz.

Számomra a legkeményebb rész a grafban még mindig ez a 62k handsig csapó EV rakéta, hát ez mennyire beteg :D
Jön egy ilyen, és csá down :D
GL

naggeri
2014. máj. 4. 14:45

hat most neztem h az elmult 1 evben majdnem 180BI-nel vok ev alatt es ilyenkor azt gondolom h ez teljesen normalis es ha tenyleg magasra elszeretnek jutni, akkor birni kell az ilyen swingeket(ami mostanaban nem igazan ment). Egyebkent 2p2-n csomo olyan graph van, ahol nagyon nagyON jo jatekosok tobb 100k vagy eppen millios ds-ukrol posztoltak grafot...megkeresem, de volt egy srac aki valami 300bi-nel volt ev alatt valami 400k hand alatt es kesobb berakom

ja.. Eskimo-sickness
360BI-vel volt pontosan ha jol emlékszem.
én most happy vagyok mert kis up van, meg jol is megy lassan knockknockPLO200letmein-be leszek ;)
coachingot még mindig szünetelteted?

Élő ügyfélszolgálat