Zsipali
Válasz Borsodpro kommentjére
2014. szept. 11. 8:06
Nem értelek? Én sem haltam éhen sőt az átlag felett élek igaz nem a pokerből.
De megkeseredni sikerült.
dfecco23
Válasz danfiu kommentjére
2014. szept. 11. 20:34
Ráadásul sikerül a legaktívabb szakmai topicot, ilyen sz@rral széjjel spamelni....
andada
Válasz Borsodpro kommentjére
2014. szept. 12. 14:28
van aki a farok jó oldalára született. Lehet sőt biztos neki másban nincs szerencséje az eletben. elhiszem a sok tanulást elemzést de 1 biztos nem mindenki juthat el erre a szintre még akkor se ha dupla ennyi energiát öl bele
Ha bármi értelmes dologra az életedben, csak tized annyit energiát fordítottál volna, mint Dán a pókere, akkor most egy boldog és sikeres ember lennél... Kár, hogy ezt nem sikerült megtenned, így maradtak Neked a szürke hétköznapok, és legjobb esetben a középszerűség. :)
jacsapoker
Válasz misirulez kommentjére
2014. szept. 13. 7:59
OFF:
Igen erre irányult a kérdésem, hogy hol tolhatják Magyarok.
Muchos lehet még regelni magyaroknak. Én youwin.com tolom, de már úgy látom, magyarokat nem fogadnak.
danfiu
2014. szept. 13. 10:55
Lol ma hajnalban indultunk 9en vitorlázni Horvátországba, de a kapitánynak lejárt az utlevele és nem engedtek át a határon :D azóta itt ragadtunk
svajcifiu
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. szept. 13. 10:59
Muchos lehet még regelni magyaroknak. Én youwin.com tolom, de már úgy látom, magyarokat nem fogadnak.
ha egy picit is otthon lennél a témában, tudhatnád hogy a muchospokernél több hálózatban lehet játszani 1 regisztrációval, ezért lehet regelni.
A merge networkön jó ideje nem engednek magyarokat játszani.
Lordtebeli
2014. szept. 13. 11:04
De hát az uniós ország oda nem csak egy személyi kéne?
jacsapoker
Válasz svajcifiu kommentjére
2014. szept. 13. 11:10
Ma is játszottam youwinen:) igaz freerollokat
jacsapoker
2014. szept. 13. 11:11
olasz termekben se lehetne tolni , mégis tolom. Spanyol terembe is, azok ki is fizettek rendesen
danfiu
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. szept. 13. 11:16
Nem hozott szemelyit :P vicces szituáció
Off topikokat hanyagoljuk lecci, koszi