Nice graf! Csak a handszám kevés kicsit....:D:D:D
Wow, grat, hoold :)
handszám kevés kicsit....:D:D:D
Szép eredmény. Kicsit off:
Te már nem is dolgozol, hanem a pókerből élsz? Mert sokszor látlak fórumban hajnali 3kor válaszolni, gondolom akkor nem reggel 7kor kelsz. :)
Csak azért kérdeztem, mert PLO 100 az már van olyan szint, hogy aki jól játszik havi 10-15K hand-del jól megtudon élni?
Jaja ebbol elek, de sztem 10-15k hand az eleg keves, szorozd meg 2-vel.
Sztem mar egy komolyabb grinder plo20-on is megtudja keresni rb-kel egyutt boven egy atlag magyar fizetest.
Best euro/h
Hold!!!Megvolt a napi handszam adagom:D
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Hold!!!Megvolt a napi handszam adagom:D
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Szia dánfiú! A twitter falon írtad hogy 173 kiló vagy. Ez komoly? Elképzelni sem tudom hogy nézhetsz ki olyan súlyosan.
Event Photos | Official World Series of Poker Online
Itt láttam képet Jimmy Frickéről. Kb így? Nem bántásból kérdeztem de nagyon nagyon érdekel!
Szia dánfiú! A twitter falon írtad hogy 173 kiló vagy. Ez komoly? Elképzelni sem tudom hogy nézhetsz ki olyan súlyosan.
Itt láttam képet Jimmy Frickéről. Kb így? Nem bántásból kérdeztem de nagyon nagyon érdekel!