Littlemage
Válasz castor11 kommentjére
2011. júl. 5. 16:54

En inkabb nem irtam ra semmit :D :S

danfiu
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. júl. 5. 17:19

Szia dánfiú! A twitter falon írtad hogy 173 kiló vagy. Ez komoly? Elképzelni sem tudom hogy nézhetsz ki olyan súlyosan.

Event Photos | Official World Series of Poker Online

Itt láttam képet Jimmy Frickéről. Kb így? Nem bántásból kérdeztem de nagyon nagyon érdekel!

En kozel sem igy nezek ki,mint ez a manusz.Hiaba vagyok 170 kilo, emelle tarsul 203 cm.Nyilvan kover vagyok, de nem ennyire durvan.

csicsi
Válasz castor11 kommentjére
2011. júl. 5. 18:00

:D:D

Sziszko0313
2011. júl. 5. 18:07

Szia dánfiú! A twitter falon írtad hogy 173 kiló vagy. Ez komoly? Elképzelni sem tudom hogy nézhetsz ki olyan súlyosan.

Itt láttam képet Jimmy Frickéről. Kb így? Nem bántásból kérdeztem de nagyon nagyon érdekel!

LOL. Hát azért ismeretlenül nem írogatnék ilyet a helyedben.

Első hozzászólásnak kiváló.....
Szeretni fognak itt téged....:D

+1 :D

Gabiru
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2011. júl. 5. 19:26

Hmmm!
Elsöprő első benyomás :P

JociBalboa
Válasz Gabiru kommentjére
2011. júl. 5. 19:31

wow volt topik szavazás :S és nem húztalak le :S :D

u.i: ilyen hszek miatt inkább a napixarra regelj.. :D

Wildcatfish
2011. júl. 5. 20:14

Event Photos | Official World Series of Poker Online

Ez a 173kilo max anyira kell érdekeljen minket hogy nem menyen az egészsége rovására. Mert én például szeretnék még órát venni töle.

nando42
Válasz Wildcatfish kommentjére
2011. júl. 5. 20:20

bár tényleg bunkósság ilyet kérdezni, de azért az már bőven túl van a normális, egészséges határon. :( nem is kicsit! 70-90kb mínusz kéne ledobni minimum.

branermajszter
Válasz nando42 kommentjére
2011. júl. 5. 20:41

bár tényleg bunkósság ilyet kérdezni, de azért az már bőven túl van a normális, egészséges határon. :( nem is kicsit! 70-90kb mínusz kéne ledobni minimum.

90et csak nem kéne lefogyni,203centisen ne legyen már 80kg.én vagyok élsportolóként 81kg(185cm)

nando42
Válasz branermajszter kommentjére
2011. júl. 5. 21:09

90et csak nem kéne lefogyni,203centisen ne legyen már 80kg.én vagyok élsportolóként 81kg(185cm)

igazad van, 70-80-at akartam írni; kb ez lenne a normális tartomány. nyilván ezt danfiunak is kell éreznie, de a 173 az bizony sok. (félreértés ne essék, ennek nincs sok köze az esztétikához, ez már bizony komoly egészségügyi kockázatokat rejthet.) Ahogy számolom, 42 a bmi, az már nem tréfa.
http://www.mnsza.hu/elhizas/bmitabla.htm

Élő ügyfélszolgálat