En inkabb nem irtam ra semmit :D :S
Szia dánfiú! A twitter falon írtad hogy 173 kiló vagy. Ez komoly? Elképzelni sem tudom hogy nézhetsz ki olyan súlyosan.
Event Photos | Official World Series of Poker Online
Itt láttam képet Jimmy Frickéről. Kb így? Nem bántásból kérdeztem de nagyon nagyon érdekel!
:D:D
Szia dánfiú! A twitter falon írtad hogy 173 kiló vagy. Ez komoly? Elképzelni sem tudom hogy nézhetsz ki olyan súlyosan.
Itt láttam képet Jimmy Frickéről. Kb így? Nem bántásból kérdeztem de nagyon nagyon érdekel!
Első hozzászólásnak kiváló.....
Szeretni fognak itt téged....:D
Hmmm!
Elsöprő első benyomás :P
wow volt topik szavazás :S és nem húztalak le :S :D
u.i: ilyen hszek miatt inkább a napixarra regelj.. :D
Event Photos | Official World Series of Poker Online
bár tényleg bunkósság ilyet kérdezni, de azért az már bőven túl van a normális, egészséges határon. :( nem is kicsit! 70-90kb mínusz kéne ledobni minimum.
bár tényleg bunkósság ilyet kérdezni, de azért az már bőven túl van a normális, egészséges határon. :( nem is kicsit! 70-90kb mínusz kéne ledobni minimum.
90et csak nem kéne lefogyni,203centisen ne legyen már 80kg.én vagyok élsportolóként 81kg(185cm)