Egeszseges taplalkozas,biciklizes, kutya setaltatas.Meg sajna futas nem megy,kocogas sem, de ami kesik az nem mulik:)
kutyasétáltatással óvatosan. pénteken megtámadott egy elengedett kutya és tépni kezdte a 2 kg-os kutyámat. miután felkapta a barátnőm, próbálta a kezéből is kivenni.
sajnos azt tettem amit mindenki tett volna.
bántottam a kutyát, hogy megállítsam. most bíróságra kell mennem állatkínzás és garázdaságért. jelzem a kutyáját nem kínoztam.
3 rúgás érte mert a gazdája csak nézte, ahogy a kutyája tépi az enyémet.
vicces, hogy ezért engem fognak megbüntetni. nem tudom mit kellett vna tenni egy ~40kg-os kutya ellen.
szóval tessék vigyázni!
kutyasétáltatással óvatosan. pénteken megtámadott egy elengedett kutya és tépni kezdte a 2 kg-os kutyámat. miután felkapta a barátnőm, próbálta a kezéből is kivenni.
bántottam a kutyát, hogy megállítsam. most bíróságra kell mennem állatkínzás és garázdaságért. jelzem a kutyáját nem kínoztam.
vicces, hogy ezért engem fognak megbüntetni. nem tudom mit kellett vna tenni egy ~40kg-os kutya ellen.
szóval tessék vigyázni!
Egeszseges taplalkozas,biciklizes, kutya setaltatas.Meg sajna futas nem megy,kocogas sem, de ami kesik az nem mulik:)
gurulas :F
ha akkora akaraterővel akarsz fogyni mint amekkora grinder vagy akkor easy lesz ;)
A nem megy alatt mit ertesz? Nincs hozza meg mar a kondid, vagy nem akarod megterhelni az izuleteket, meg ilyesmi.
Amugy nekem is mar regota le kellene fogyni... nando altal belinkelt tablazaton mar en is a piros kategoriaban vagyok :S
szóval tessék vigyázni!
Még jó hogy danfiunak egy 50kilós dobermannja van. Vagy nem :) Pasizós kutyika
*pislog* még múltkor úgy olvastam a blogodban, hogy profi (fél-profi?) kosaras voltál?
90et csak nem kéne lefogyni,203centisen ne legyen már 80kg.én vagyok élsportolóként 81kg(185cm)
Tesó te amúgy tényleg a KA Akureyri igazolt labdarúgója vagy? Elég csehül pontosabban izlandiul álltak a bajnokságban. Bele kéne húzni! Esetleg ha vannak jó tippjeid és bundafüleseid akkor megoszthatnád velünk!
LOOOL!!!!
NO COMMENT!!!!!
Nice graf. Csapasd neki és shippeld a race-t! GL:)
"Esetleg ha vannak jó tippjeid és bundafüleseid akkor megoszthatnád velünk!"
Szerintem ez csöppet sértő dolog szerintem mert ezzel azt feltételezed róla hogy olyan ember akit meg lehet kenni meg benne van ö is ebben a dologban amit valljunk meg a sport szégyen foltja amikor emberek bundáznak!!!