Monopoly Live
Válasz nbzmg kommentjére
2020. márc. 16. 17:56

végre "válaszoltak".

I will like to apologize for the delay in responding to your query. Please note that as per terms and conditions players can complete a challenge only once per day.

Komolyan mondom azt akarják, hogy agyvérzést kapjak.

Monopoly Live
Válasz nbzmg kommentjére
2020. márc. 28. 17:40

behalt nektek is?

Jelle Klaasen
Válasz nbzmg kommentjére
2020. ápr. 22. 12:30

Szevasztok!

Eltűnt a teremben a skrilles kifizetési opcióm, majd miután újra befizettem ismét elérhetővé vált, de a kikért összeg helyett csak a befizetett összeget utalták ki. A többit otthagyták "folyamatban " már hetek óta. Visszatenni se tudom a számlámra.
Járt már valaki így?

Masters800
Válasz Jelle Klaasen kommentjére
2020. ápr. 22. 13:25

Szevasztok!

Eltűnt a teremben a skrilles kifizetési opcióm, majd miután újra befizettem ismét elérhetővé vált, de a kikért összeg helyett csak a befizetett összeget utalták ki. A többit otthagyták "folyamatban " már hetek óta. Visszatenni se tudom a számlámra.
Járt már valaki így?

Meg kell forgatni 1-2x a befizetett összeget.

feri78
Válasz Jelle Klaasen kommentjére
2020. ápr. 22. 15:04

Szevasztok!

Járt már valaki így?

Nincs futó bónuszod? Lehet hogy amiatt nem fizetik ki. Egyébként szerintem nem kell megforgatni a befizetett összeget. Én már többször kértem ki befizetés után (volt hogy aznap) játék nélkül.

Jelle Klaasen
Válasz nbzmg kommentjére
2020. ápr. 23. 13:16

Nincs futó bónuszom. A forgatás se lehetett gond ,mert akkor miért engedték a kifizetést közvetlen a befizetés után? Azóta meg már meg is forgattam a befizetett összeget.

feri78
Válasz nbzmg kommentjére
2020. ápr. 23. 14:14

Akkor a support majd megmondja. Van chat is.

cappy16
Válasz nbzmg kommentjére
2020. ápr. 24. 2:08

Nevetseges ez a terem. Multkor network issue miatt kiultettek az osszes versenyemrol, volt koztuk egy FT-is (nem voltam tiszta ideg aaah..),de persze a netemmel nem volt semmi baj, fel orat szarakodtam a supporttal, majd kozoltek h tulterhelt a site es h *****ra apologize, de nem tudnak ezzel most mit kezdeni.Azota nem jatszom naluk, pedig tetszett a felhozatal. Otlet mtt-re? Jelenleg starson vagyok de rengetegen vannak a versenyeken.

Jymaster111
Válasz cappy16 kommentjére
2020. ápr. 24. 4:59

Nevetseges ez a terem. Multkor network issue miatt kiultettek az osszes versenyemrol, volt koztuk egy FT-is (nem voltam tiszta ideg aaah..),de persze a netemmel nem volt semmi baj, fel orat szarakodtam a supporttal, majd kozoltek h tulterhelt a site es h *****ra apologize, de nem tudnak ezzel most mit kezdeni.Azota nem jatszom naluk, pedig tetszett a felhozatal. Otlet mtt-re? Jelenleg starson vagyok de rengetegen vannak a versenyeken.

Hello!

Kissebb termeket ajánlok : WPN hálozat, GG network, Ipoker termek , PS.es, érdemes ezeket kipróbálnod.

sakkos000
Válasz Jymaster111 kommentjére
2020. ápr. 24. 7:53

Hello!

Kissebb termeket ajánlok : WPN hálozat, GG network, Ipoker termek , PS.es, érdemes ezeket kipróbálnod.

Ipoker + 2 terem + egyéb progik, ahhoz egy erőmű kellene.

Élő ügyfélszolgálat