Szia!
Paysafe sajnos nem működik, csak kriptóvalutás, vagy bankkártyás befizetés.
Sajnos többen jelezték, hogy a bankkártyás befizetést sem fogadták el náluk, másoknál viszont simán megy. Kértünk, de nem kaptunk tájékoztatást arról, hogy ezt mi alapján mérlegelik.
Sziasztok, a Betonline-nál csak cryptoban engednének kiutalni, és megpróbáltam cex-es címre és tronlink címre is, de mind a kettőt visszadobta hibás címre hivatkozva. Mi lehet a gond?
Milyen kriptó? Lehet rossz hálozaton próbáltad.
USDT -t trc20-as hálózaton
2-3 évig fő termem volt (Tiger) , nyertem szépen, húztam be jackpotot 2x is , aztán jött aug 1 és szevasz .
Ha regisztrálsz is azt tudd , hogy csak cryptoban tudsz majd befizetni (vagy VISA hatalmas feevel), de én már ezek után sok pénzt nem tartanék bent.A szakadozás a legkisebb probléma itt sztem.Én egyszerre max 12 asztalon játszottam, szerettem a softwaret , a rake magas de a játékosok kárpótolnak.Mondjuk azt nem tudom a BOL és a SB meddig marad még magyar piacon ha tényleg bejön ez a szabályozás én nem nagy jövőt jósolok nekik.GL
2-3 évig fő termem volt (Tiger) , nyertem szépen, húztam be jackpotot 2x is , aztán jött aug 1 és szevasz .
Ha regisztrálsz is azt tudd , hogy csak cryptoban tudsz majd befizetni (vagy VISA hatalmas feevel), de én már ezek után sok pénzt nem tartanék bent.A szakadozás a legkisebb probléma itt sztem.Én egyszerre max 12 asztalon játszottam, szerettem a softwaret , a rake magas de a játékosok kárpótolnak.Mondjuk azt nem tudom a BOL és a SB meddig marad még magyar piacon ha tényleg bejön ez a szabályozás én nem nagy jövőt jósolok nekik.GL
Hetente utalgatom le.Cashier maradt.
Egyébként melyik az a kis terem, ami megbízható kifizetés ügyileg, és a játékos állomány is gyengébb? Gondolok itt inkább micro-low tétes mtt-re, illetve omaha cg-re?! Köszi!