tompika
Válasz Admin kommentjére
2021. okt. 7. 14:22

Szia!
Paysafe sajnos nem működik, csak kriptóvalutás, vagy bankkártyás befizetés.

Nálam a bankkártyás befizetés sem működik. 3 kártyát próbáltam, egyikkel sem tudtam befizetni.
Amúgy a bankkártyás befizetésre 7,5% fee is van (bitcoinra elvileg nincs, de nincs kriptopénzem így azzal sem tudok befizetni).

banoster
Válasz Gordon kommentjére
2021. okt. 7. 14:38

Sajnos többen jelezték, hogy a bankkártyás befizetést sem fogadták el náluk, másoknál viszont simán megy. Kértünk, de nem kaptunk tájékoztatást arról, hogy ezt mi alapján mérlegelik.

zempo
2022. ápr. 23. 18:25

Sziasztok, a Betonline-nál csak cryptoban engednének kiutalni, és megpróbáltam cex-es címre és tronlink címre is, de mind a kettőt visszadobta hibás címre hivatkozva. Mi lehet a gond?

Zoli82
2022. ápr. 23. 19:40

Milyen kriptó? Lehet rossz hálozaton próbáltad.

zempo
2022. ápr. 24. 10:18

USDT -t trc20-as hálózaton

time4revenge
2022. aug. 17. 20:42

2-3 évig fő termem volt (Tiger) , nyertem szépen, húztam be jackpotot 2x is , aztán jött aug 1 és szevasz .
Ha regisztrálsz is azt tudd , hogy csak cryptoban tudsz majd befizetni (vagy VISA hatalmas feevel), de én már ezek után sok pénzt nem tartanék bent.A szakadozás a legkisebb probléma itt sztem.Én egyszerre max 12 asztalon játszottam, szerettem a softwaret , a rake magas de a játékosok kárpótolnak.Mondjuk azt nem tudom a BOL és a SB meddig marad még magyar piacon ha tényleg bejön ez a szabályozás én nem nagy jövőt jósolok nekik.GL

As Roma
Válasz time4revenge kommentjére
2022. aug. 17. 21:37

2-3 évig fő termem volt (Tiger) , nyertem szépen, húztam be jackpotot 2x is , aztán jött aug 1 és szevasz .
Ha regisztrálsz is azt tudd , hogy csak cryptoban tudsz majd befizetni (vagy VISA hatalmas feevel), de én már ezek után sok pénzt nem tartanék bent.A szakadozás a legkisebb probléma itt sztem.Én egyszerre max 12 asztalon játszottam, szerettem a softwaret , a rake magas de a játékosok kárpótolnak.Mondjuk azt nem tudom a BOL és a SB meddig marad még magyar piacon ha tényleg bejön ez a szabályozás én nem nagy jövőt jósolok nekik.GL

A bennt lévő pénzedet végül sikerült teljes egészében kivenned a tigerről?

time4revenge
2022. aug. 17. 23:19

Hetente utalgatom le.Cashier maradt.

PokiArc
Válasz time4revenge kommentjére
2022. aug. 17. 23:44

Köszönöm szépen a választ!
Ja van crypto cuccom én is sokat használom szóval nem gond, bár arra is nagyon sok a fee szerintem. 12 asztalon tudnám nyomni az tökéletes lenne mert jelenleg is ott tolom nl10-nl25 váltogatva 12-15 tableval. Én írtam a BOL supportnak és azt írtak, hogy regisztráljak nyugodtan nem vonulnak ki. Mondjuk cryptoval miért tennék, USA sincs tiltva akkor MO miért lenne? Amúgy tényleg van preflop rake? Ezt is olvastam egy fórumon.....

SzolnokArca
2022. aug. 26. 9:26

Egyébként melyik az a kis terem, ami megbízható kifizetés ügyileg, és a játékos állomány is gyengébb? Gondolok itt inkább micro-low tétes mtt-re, illetve omaha cg-re?! Köszi!

Élő ügyfélszolgálat