Masters800
Válasz SzolnokArca kommentjére
2022. aug. 26. 9:35

Egyébként melyik az a kis terem, ami megbízható kifizetés ügyileg, és a játékos állomány is gyengébb? Gondolok itt inkább micro-low tétes mtt-re, illetve omaha cg-re?! Köszi!

Partyn sok micro-lowstakes MTT van(1-33$) és sok az a verseny, ahol 100 fő alatt van a mezőny, 888-on kicsit kevesebb az ilyen versenyek száma, a mezőny nagysága hasonló, Unibeten kevés és kis mezőnyű versenyek vannak sok hallal de a vakstruktúra elég gyors.
Omaha: Partyn pl25-ig van normális akció, Unibeten is van csúcsidőben 5-6 asztal mindig, 888-on nem népszerű a játéktípus.

Admin
Válasz Masters800 kommentjére
2022. szept. 5. 11:32

Bár félhivatalosan korábban ismert volt, most hivatalosan is megerősítést nyert az információ, így szeretnénk még egyszer felhívni a figyelmet arra, hogy a Chico hálózat másik két terme továbbra is elérhető Magyarországról.

Ha szeretnétek itt folytatni a játékot és ezzel kapcsolatban bármilyen segítségre lenne szükségetek, forduljatok hozzánk bizalommal!

PokiArc
Válasz Gordon kommentjére
2022. szept. 7. 15:48

Hello sracok! Reggeltem BOL-ra, talaltam egy termet amiben most cashezek az egesz jo, melle keresek kiegeszito termet, a tobbibol cashoutoltam mert semmi ertelmet nem latom tolni bennuk. Ezert mondom kiprobalom elsore a BOL-t. Komolyan nl10 a legkisebb tet vagy en nem csinalok valamit jol? Nem terveztem beutalni 500$ cryptot, hogy kitudjam probalni.

Admin
Válasz PokiArc kommentjére
2022. szept. 7. 16:50

Hello sracok! Reggeltem BOL-ra, talaltam egy termet amiben most cashezek az egesz jo, melle keresek kiegeszito termet, a tobbibol cashoutoltam mert semmi ertelmet nem latom tolni bennuk. Ezert mondom kiprobalom elsore a BOL-t. Komolyan nl10 a legkisebb tet vagy en nem csinalok valamit jol? Nem terveztem beutalni 500$ cryptot, hogy kitudjam probalni.

Szia! A legalacsonyabb limit valóban NL10 a teremben.

PokiArc
2022. szept. 7. 17:02

Szia! A legalacsonyabb limit valóban NL10 a teremben.

Ertem, koszonom!

Masters800
2022. nov. 25. 17:15

Piros oldalon azt írják hogy a Betonline és SportsBetting is kivonul.

Admin
Válasz Masters800 kommentjére
2022. nov. 29. 16:18

Piros oldalon azt írják hogy a Betonline és SportsBetting is kivonul.

Sziasztok!

A hálózat ma arról tájékoztatott minket, hogy a TigerGaming mellett a másik két termük is kivonul a magyar piacról. Jelen állás szerint a már regisztrált játékosok továbbra is játszhatnak, azonban új játékosok már nem regisztrálhatnak.

Feriboyslimshady
2022. nov. 29. 18:31

Azért durva, hogy amerikaiakat fogad a hálózat, minket meg kivágnak mint macskát szarni :)

iKeksz
2022. nov. 30. 11:59

Biztos azért, mert oroszbarátok vagyunk.:))

PokiArc
2022. nov. 30. 18:40

En kivancsi lennek, hogy milyen termek fognak meg kivonulni az uj szabalyozas miatt. Errol mikor fogunk tajekoztatast kapni?

Élő ügyfélszolgálat