Egyébként melyik az a kis terem, ami megbízható kifizetés ügyileg, és a játékos állomány is gyengébb? Gondolok itt inkább micro-low tétes mtt-re, illetve omaha cg-re?! Köszi!
Bár félhivatalosan korábban ismert volt, most hivatalosan is megerősítést nyert az információ, így szeretnénk még egyszer felhívni a figyelmet arra, hogy a Chico hálózat másik két terme továbbra is elérhető Magyarországról.
Ha szeretnétek itt folytatni a játékot és ezzel kapcsolatban bármilyen segítségre lenne szükségetek, forduljatok hozzánk bizalommal!
Hello sracok! Reggeltem BOL-ra, talaltam egy termet amiben most cashezek az egesz jo, melle keresek kiegeszito termet, a tobbibol cashoutoltam mert semmi ertelmet nem latom tolni bennuk. Ezert mondom kiprobalom elsore a BOL-t. Komolyan nl10 a legkisebb tet vagy en nem csinalok valamit jol? Nem terveztem beutalni 500$ cryptot, hogy kitudjam probalni.
Hello sracok! Reggeltem BOL-ra, talaltam egy termet amiben most cashezek az egesz jo, melle keresek kiegeszito termet, a tobbibol cashoutoltam mert semmi ertelmet nem latom tolni bennuk. Ezert mondom kiprobalom elsore a BOL-t. Komolyan nl10 a legkisebb tet vagy en nem csinalok valamit jol? Nem terveztem beutalni 500$ cryptot, hogy kitudjam probalni.
Szia! A legalacsonyabb limit valóban NL10 a teremben.
Piros oldalon azt írják hogy a Betonline és SportsBetting is kivonul.
Piros oldalon azt írják hogy a Betonline és SportsBetting is kivonul.
Azért durva, hogy amerikaiakat fogad a hálózat, minket meg kivágnak mint macskát szarni :)
Biztos azért, mert oroszbarátok vagyunk.:))
En kivancsi lennek, hogy milyen termek fognak meg kivonulni az uj szabalyozas miatt. Errol mikor fogunk tajekoztatast kapni?