Admin
Válasz PokiArc kommentjére
2022. dec. 1. 8:58

En kivancsi lennek, hogy milyen termek fognak meg kivonulni az uj szabalyozas miatt. Errol mikor fogunk tajekoztatast kapni?

Szia.

Ha egy esetlegesen érintett terem bejelenti vagy megerősíti a kivonulás tényét azonnal tájékoztatni fogunk titeket.

PokiArc
Válasz Gordon kommentjére
2022. dec. 1. 18:48

Szia.

Ha egy esetlegesen érintett terem bejelenti vagy megerősíti a kivonulás tényét azonnal tájékoztatni fogunk titeket.

Szia! Rendben!

Fury2000
2023. aug. 30. 0:36

Sziasztok!
Lehet még ebben a hálózatban pókerezni? Tudom hogy a tigergaming kivonult, de a betonline tudomásom szerint továbbra is játszható, viszont azt olvastam a terms&conditionsnél náluk hogy bizonyos helyekről nem játszhatsz és Magyarország is az ott felsorolt listán szerepel. Tud ebben valaki releváns információt adni?

time4revenge
2023. aug. 30. 9:06

Én úgy emlékszem , Betonlineon ha van régi accountod akkor még pókerezhetsz , de újat már nem lehet csinálni.

Admin
Válasz Fury2000 kommentjére
2023. aug. 30. 11:19

Szia! Sajnos egyértelműen nem mondható el, hogy azok, akiknek van korábbi regisztrációjuk ők továbbra is játszhatnak a hálózat termeiben. Új regisztrációra nincs lehetőség.

Fury2000
2023. aug. 30. 13:01

A napokban depoztam cryptoval és enged játszani is, ez se garancia hogy cashoutolni is fogok tudni? Partyn pl ugye nevezni se enged sehova miután kivonultak, szóval gondoltam ha itt engedik akkor nincs gond. De kicsit elbizonytalanodtam.

Zoli82
2023. aug. 30. 15:52

Ha betudtál fizetni, akkor ki is tudsz. Tuti nem nyúlják le a pénzed.

Élő ügyfélszolgálat