KippKopp
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. szept. 19. 9:06

Hali

1246-os hozzászólásra tud valaki érdemben válaszolni?
Köszi

Admin
Válasz KippKopp kommentjére
2009. szept. 19. 10:01

Hali

Egy kicsit keveslem a rakebacket.
A PokerTracker augusztusi MGR-t szorzom 0,27-el, és kb kétszer annyi jön ki mint amennyit megkaptam!?
Meg tudja valaki mondani, hogy a rakeback időszak hó 1-től hó végéig tart?
Illetve az Iron man pontokból visszaszámolhatom a rakeback-em? Hiszen az is az asztalon termelt rake-ből adódik.
Vagy valami ötlet?
Köszi

Kérlek küldj egy levelet az info kukac pokerakademia pont com email címre FTP neveddel és megnézzük, hogy a központi adatok szerint mennyi rake-et termeltél.

A RB időszak egyébként hó elejétől hó végéig tart, Iron man pontokból nem tudod - legalábbis legjobb tudomásunk szerint - visszaszámolni a termelt rake-et.

csabadeak
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. szept. 19. 11:53

SZiasztok!
Érdeklődni szeretnék, azoktól akik már rendeltek sapkát.
Az a méret jól van kiírva?
S 22 3/8 57 cm kb
L 22 3/4 -25 60 cm-70 cm kb?
Mert nekem pont 56 cm a méretem. Ezek szerint ha jól néztem inkább az S-es a jó.
Azért érdeklődöm mert ps-en rendeltem legutóbbi cuccom nem volt jó. Nem volt jól kiírva ezért nem volt jó a méret.
Köszi.

geryhun
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 19. 18:01

gyerekek , ezt a lino5-öt ismeritek vhonnan?:) elég durván nyomja nl1k-nl2k 10-12 asztalon :)

Tibibacsi
Válasz geryhun kommentjére
2009. szept. 19. 18:03

Én NL400-on találkoztam vele párszor, de fogalmam nincs ki az..

Romsy
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. szept. 19. 18:10

pokers****egys

Overcome85
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. szept. 19. 18:13

Egy magyar PS tag!
Már nagyon régóta nyomja FT-n.Sztem nem is játszott más teremben.
Egy jó ideig NL400 SH-et tolt de volt egy elég komoly kb $12K vagy nagyobb bukója és visszalépett NL200-ra de azóta ha jól tudom egész jól megy neki megint.
A srác amolyan LAG féleség bár sztem inkább csak laza.:)
Egyáltalán nem rossz játékos.Ez a mostani nagy tétű játék sztem inkább csak egy rake race miatt van neki.

Bece
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. szept. 20. 12:40

rakeback

Szóval, amit a PT számol monthly gross rakebackként annak a 27 %-a lesz a rakeback?
Nekem nincs gondom, mert nemrég fizettem be first depositot és a bónusz több, úgyhogy hónapokig nem kapok még. Csak azért kérdem, hogy mennyire számíthatok majd.
Köszi!

Morzdomigron
Válasz Bece kommentjére
2009. szept. 20. 17:03

Hogy hogy hónapokig nem kapsz még? First Deposit Bonus mellett nem jár RakeBack?

Bece
Válasz Morzdomigron kommentjére
2009. szept. 20. 17:40

De jár, csak több bónusz termelődik, mint rakeback és mindkettőt nem adják csak ha több lenne a rakeback mint a bónusz akkor.

Élő ügyfélszolgálat