Hali
1246-os hozzászólásra tud valaki érdemben válaszolni?
Köszi
Hali
Egy kicsit keveslem a rakebacket.
A PokerTracker augusztusi MGR-t szorzom 0,27-el, és kb kétszer annyi jön ki mint amennyit megkaptam!?
Meg tudja valaki mondani, hogy a rakeback időszak hó 1-től hó végéig tart?
Illetve az Iron man pontokból visszaszámolhatom a rakeback-em? Hiszen az is az asztalon termelt rake-ből adódik.
Vagy valami ötlet?
Köszi
SZiasztok!
Érdeklődni szeretnék, azoktól akik már rendeltek sapkát.
Az a méret jól van kiírva?
S 22 3/8 57 cm kb
L 22 3/4 -25 60 cm-70 cm kb?
Mert nekem pont 56 cm a méretem. Ezek szerint ha jól néztem inkább az S-es a jó.
Azért érdeklődöm mert ps-en rendeltem legutóbbi cuccom nem volt jó. Nem volt jól kiírva ezért nem volt jó a méret.
Köszi.
gyerekek , ezt a lino5-öt ismeritek vhonnan?:) elég durván nyomja nl1k-nl2k 10-12 asztalon :)
Én NL400-on találkoztam vele párszor, de fogalmam nincs ki az..
pokers****egys
Egy magyar PS tag!
Már nagyon régóta nyomja FT-n.Sztem nem is játszott más teremben.
Egy jó ideig NL400 SH-et tolt de volt egy elég komoly kb $12K vagy nagyobb bukója és visszalépett NL200-ra de azóta ha jól tudom egész jól megy neki megint.
A srác amolyan LAG féleség bár sztem inkább csak laza.:)
Egyáltalán nem rossz játékos.Ez a mostani nagy tétű játék sztem inkább csak egy rake race miatt van neki.
rakeback
Szóval, amit a PT számol monthly gross rakebackként annak a 27 %-a lesz a rakeback?
Nekem nincs gondom, mert nemrég fizettem be first depositot és a bónusz több, úgyhogy hónapokig nem kapok még. Csak azért kérdem, hogy mennyire számíthatok majd.
Köszi!
Hogy hogy hónapokig nem kapsz még? First Deposit Bonus mellett nem jár RakeBack?
De jár, csak több bónusz termelődik, mint rakeback és mindkettőt nem adják csak ha több lenne a rakeback mint a bónusz akkor.