NAPLOPÓ
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. okt. 1. 11:18

Csak nálam nem indul a kliens?

sildante
Válasz NAPLOPÓ kommentjére
2009. okt. 1. 11:22

"Tervezett karbantartás zajlik

A rendszer karbantartás miatt jelenleg áll. Nézzen vissza kicsit később!"

Bece
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. okt. 1. 11:30

Iron man bonusz és rakeback kapcsolata

Sziasztok!
Van aki már jogosult az Iron man Mid Year bónuszra? Tehát 6 hónap után kap szinttől függően 25-100 $ bónuszt? A kérdés, hogy ez, ill. a shopban vásárolható 300 ill. 600 $-os bónusz szintén lejön a rakebackből?
Ha kiszámolja az ember, az jön ki, hogy minden Iron man szinten több rakeback termelődik, mint maga a bónusz, szóval ha levonódik, mint a first deposit, akkor semmi értelme a medálokat rákölteni. Ill. milyen egyéb lehetőség van a medálok pénzzé tételére freerollon kívül? Pl. lehet velük kereskedni player transferrel?
Régóta bónuszvadászkodok, most úgy néz ki, ide befészkelem magam 1 időre, de ebből is szeretném a maximumot kihozni :)
Köszi!
Na, tapasztalataim szerint ilyenkor nagyon jó asztalokat lehet majd találni, mikor "népesedik" a terem

Neomorf
Válasz Bece kommentjére
2009. okt. 6. 13:08

bu*i ss katonák, hogy rohadna rátok a 20 bb-s mutterfáker életetek. wááá

MarbleGuy
Válasz Neomorf kommentjére
2009. okt. 6. 13:41

bu*i ss katonák, hogy rohadna rátok a 20 bb-s mutterfáker életetek. wááá

Nemtudom miért szidod őket..egyszerüen a megfelelő stratégiát kell ellenük játszani. Easy money

Neomorf
Válasz MarbleGuy kommentjére
2009. okt. 6. 13:59

Nemtudom miért szidod őket..egyszerüen a megfelelő stratégiát kell ellenük játszani. Easy money

Hú, de okos vagy! És nagyon jó stratégiát lehet játszani, ha 9-ből 6 ss és minden körben rádtolja vki. Grat! Köszi! Meg egyébként kirobbanó örömmámort szoktam érezni egy-egy 20bb-s coinflip behúzásakor. WoooW Yeah ;V ;V ;V :V :V xxd XD omg xd ;V

MarbleGuy
2009. okt. 6. 14:05

Hú, de okos vagy! És nagyon jó stratégiát lehet játszani, ha 9-ből 6 ss és minden körben rádtolja vki. Grat! Köszi! Meg egyébként kirobbanó örömmámort szoktam érezni egy-egy 20bb-s coinflip behúzásakor. WoooW Yeah ;V ;V ;V :V :V xxd XD omg xd ;V

Kicsit akadj le a személyeskedésről, elvégre nem homokoztunk együtt az oviban, hogy ilyen hangnemben írj! Köszönöm.

Majd utánna gondolkodj el:
-válts asztalt ha nem tudsz ss-ek ellen játszani
-tanulj meg ss-ek ellen játszani

Ha pozícióbol játszanak rád akkor lazábban menj all in. Ha értelmes lapod van akkor limpelj és várd hogy rádtolják..stb stb..

Nem feltétlen csak coinflip közeli helyzetben vagy mikor ss ellen játszol. Mellesleg egy 20bb-s coinflip megnyerése 20bb-t hoz neked, ha 5%-al teszed be csak mindig jobb helyzetben akkor egy óra alatt legalább 5 alkalmad lesz betenni ellenük. Ez 5bb/óra/asztal..ami már nem rossz és ha a stílusod figyelembe veszem valószínűleg az optimális stratégiáddal sem nyersz többet.

Szép napot!

Neomorf
2009. okt. 6. 14:12

Te kezdtél okoskodni, pont egy rossz pillanatomban. Ezért bocs. Amúgy hatalmas hülyeségeket írsz egyrészt (lévén fogalmad nincs a teljes szituról Sem!), másrészt elég nehéz (értsd lehetetlen) 16 db félig normális nl400-as (de úgy is írhatnám, hogy már nl200-600-at sem) találni, ahol nem 4-6 ss van. De köszi a kommentet egy olyan bejegyzésre, amire totál nem vártam választ, csak kiengedtem (volna) a gőzt. Peace

MarbleGuy
2009. okt. 6. 14:16

Te kezdtél okoskodni, pont egy rossz pillanatomban. Ezért bocs. Amúgy hatalmas hülyeségeket írsz egyrészt (lévén fogalmad nincs a teljes szituról Sem!), másrészt elég nehéz (értsd lehetetlen) 16 db félig normális nl400-as (de úgy is írhatnám, hogy már nl200-600-at sem) találni, ahol nem 4-6 ss van. De köszi a kommentet egy olyan bejegyzésre, amire totál nem vártam választ, csak kiengedtem (volna) a gőzt. Peace

Ha szerinted hatalmas hülyeség, hogy létezik optimális stratégia SS ellen akkor zárjuk is le a témát.

Sok szerencsét.

V.Peti
2009. okt. 6. 15:36

SH-en is vannak sss emberkék. van egy jó DC videó, ahol 400-on játszik ellenük, nézd meg, tök jó.

Élő ügyfélszolgálat