Csak nálam nem indul a kliens?
"Tervezett karbantartás zajlik
A rendszer karbantartás miatt jelenleg áll. Nézzen vissza kicsit később!"
Iron man bonusz és rakeback kapcsolata
Sziasztok!
Van aki már jogosult az Iron man Mid Year bónuszra? Tehát 6 hónap után kap szinttől függően 25-100 $ bónuszt? A kérdés, hogy ez, ill. a shopban vásárolható 300 ill. 600 $-os bónusz szintén lejön a rakebackből?
Ha kiszámolja az ember, az jön ki, hogy minden Iron man szinten több rakeback termelődik, mint maga a bónusz, szóval ha levonódik, mint a first deposit, akkor semmi értelme a medálokat rákölteni. Ill. milyen egyéb lehetőség van a medálok pénzzé tételére freerollon kívül? Pl. lehet velük kereskedni player transferrel?
Régóta bónuszvadászkodok, most úgy néz ki, ide befészkelem magam 1 időre, de ebből is szeretném a maximumot kihozni :)
Köszi!
Na, tapasztalataim szerint ilyenkor nagyon jó asztalokat lehet majd találni, mikor "népesedik" a terem
bu*i ss katonák, hogy rohadna rátok a 20 bb-s mutterfáker életetek. wááá
bu*i ss katonák, hogy rohadna rátok a 20 bb-s mutterfáker életetek. wááá
Nemtudom miért szidod őket..egyszerüen a megfelelő stratégiát kell ellenük játszani. Easy money
Hú, de okos vagy! És nagyon jó stratégiát lehet játszani, ha 9-ből 6 ss és minden körben rádtolja vki. Grat! Köszi! Meg egyébként kirobbanó örömmámort szoktam érezni egy-egy 20bb-s coinflip behúzásakor. WoooW Yeah ;V ;V ;V :V :V xxd XD omg xd ;V
Te kezdtél okoskodni, pont egy rossz pillanatomban. Ezért bocs. Amúgy hatalmas hülyeségeket írsz egyrészt (lévén fogalmad nincs a teljes szituról Sem!), másrészt elég nehéz (értsd lehetetlen) 16 db félig normális nl400-as (de úgy is írhatnám, hogy már nl200-600-at sem) találni, ahol nem 4-6 ss van. De köszi a kommentet egy olyan bejegyzésre, amire totál nem vártam választ, csak kiengedtem (volna) a gőzt. Peace
Te kezdtél okoskodni, pont egy rossz pillanatomban. Ezért bocs. Amúgy hatalmas hülyeségeket írsz egyrészt (lévén fogalmad nincs a teljes szituról Sem!), másrészt elég nehéz (értsd lehetetlen) 16 db félig normális nl400-as (de úgy is írhatnám, hogy már nl200-600-at sem) találni, ahol nem 4-6 ss van. De köszi a kommentet egy olyan bejegyzésre, amire totál nem vártam választ, csak kiengedtem (volna) a gőzt. Peace
SH-en is vannak sss emberkék. van egy jó DC videó, ahol 400-on játszik ellenük, nézd meg, tök jó.