dr.drogba
Válasz Zsipali kommentjére
2011. júl. 13. 14:47

Másnak is van olyan problémája hogy nem importál minden handet a HM? Meg 5max ha HU vagy 3handed játszok behal a HUD :S

Frissiteni kell a HM-t,és akkor jó lesz.
De van erröl 1topik,ott minden le van irva.(Boss media mi ez már megint cimmel, a szám.tech. résznél)

Zsipali
Válasz dr.drogba kommentjére
2011. júl. 13. 15:49

Frissiteni kell a HM-t,és akkor jó lesz.
De van erröl 1topik,ott minden le van irva.(Boss media mi ez már megint cimmel, a szám.tech. résznél)

Ok, köszi

Riverismine23
Válasz dr.drogba kommentjére
2011. júl. 28. 13:19

Meg tudná valaki mondani, hogy mennyire megbízható mostanában ez a terem -kiutalások, rakerace, bónuszok kifizetése?NL25-ön, 50-en starshoz képest gyengébb a mezőny?...Nagyon gondolkozok, hogy rágyúrok az augusztusi race-re, csak ugye a FTP után elég kevés bizalmam van új terembe menni...

lourker
Válasz Riverismine23 kommentjére
2011. júl. 29. 12:24

Esetleg valaki tudna valami infót mondani arról, hogy mennyi raket kell termelni a rakerace aljához ill. arról, hogy a top5-be kb. mennyi a termelt rake?

lourker
Válasz lourker kommentjére
2011. aug. 2. 14:35

Sziasztok

First depo bónusznál jól értelmezem, hogy részletekbe van kifizetve tehát ,ha megtermelem a 37 eur-t akkor rögtön jóváírnak a számlán 5eur bónuszt?

hosocske
2011. aug. 2. 14:39

Sziasztok

First depo bónusznál jól értelmezem, hogy részletekbe van kifizetve tehát ,ha megtermelem a 37 eur-t akkor rögtön jóváírnak a számlán 5eur bónuszt?

pontosan

NitroHUN
Válasz hosocske kommentjére
2011. aug. 2. 21:26

pontosan

És akkor az hogy van, hogy a mostani session végére 200 FPP-m lett, de továbbra is ott van, hogy 1000€ pending bonus...

szerk: arról nem is beszélve, hogy amikor bemegyek a Profile -> Bonus Informationbe akkor azt írja, hogy jelenleg nincs bónusz... :/ (pedig ugye ott az €1000 pending)

lourker
Válasz NitroHUN kommentjére
2011. aug. 4. 12:45

És akkor az hogy van, hogy a mostani session végére 200 FPP-m lett, de továbbra is ott van, hogy 1000€ pending bonus...

szerk: arról nem is beszélve, hogy amikor bemegyek a Profile -> Bonus Informationbe akkor azt írja, hogy jelenleg nincs bónusz... :/ (pedig ugye ott az €1000 pending)

A bonus information-re rákérdeztem a supportnál azt írták, hogy ez az ajánlat nem jelenik meg ott. A bónuszt egy kis késéssel írták jóvá nálam nem rögtön a 150fpp után.

aprajafalva
2011. aug. 4. 17:17

Lehet kicsit buta kérdés de: a terem letöltése előtt nem töröltem a sütiket véletlenül.... Jelenthet ez később problémát (pl. rakeback, first deposit stb)?

Maguska111
Válasz aprajafalva kommentjére
2011. aug. 12. 11:33

InterPoker pontok

Mit tudok vele kezdeni?

1pontos kis versenyeken kívül?

Nem nagyon találtam infót és nem rég kezdtem el itt.

Segítséget előre köszi

Élő ügyfélszolgálat