Másnak is van olyan problémája hogy nem importál minden handet a HM? Meg 5max ha HU vagy 3handed játszok behal a HUD :S
Frissiteni kell a HM-t,és akkor jó lesz.
De van erröl 1topik,ott minden le van irva.(Boss media mi ez már megint cimmel, a szám.tech. résznél)
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyire megbízható mostanában ez a terem -kiutalások, rakerace, bónuszok kifizetése?NL25-ön, 50-en starshoz képest gyengébb a mezőny?...Nagyon gondolkozok, hogy rágyúrok az augusztusi race-re, csak ugye a FTP után elég kevés bizalmam van új terembe menni...
Esetleg valaki tudna valami infót mondani arról, hogy mennyi raket kell termelni a rakerace aljához ill. arról, hogy a top5-be kb. mennyi a termelt rake?
Sziasztok
First depo bónusznál jól értelmezem, hogy részletekbe van kifizetve tehát ,ha megtermelem a 37 eur-t akkor rögtön jóváírnak a számlán 5eur bónuszt?
Sziasztok
First depo bónusznál jól értelmezem, hogy részletekbe van kifizetve tehát ,ha megtermelem a 37 eur-t akkor rögtön jóváírnak a számlán 5eur bónuszt?
pontosan
És akkor az hogy van, hogy a mostani session végére 200 FPP-m lett, de továbbra is ott van, hogy 1000€ pending bonus...
szerk: arról nem is beszélve, hogy amikor bemegyek a Profile -> Bonus Informationbe akkor azt írja, hogy jelenleg nincs bónusz... :/ (pedig ugye ott az €1000 pending)
Lehet kicsit buta kérdés de: a terem letöltése előtt nem töröltem a sütiket véletlenül.... Jelenthet ez később problémát (pl. rakeback, first deposit stb)?
InterPoker pontok
Mit tudok vele kezdeni?
1pontos kis versenyeken kívül?
Nem nagyon találtam infót és nem rég kezdtem el itt.
Segítséget előre köszi