Erste + Visa befizetéssel mi lehet a gond?
GGpokerre sikerült befizetnem vele.
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehetne lementeni a játékos jegyzeteket és jelöléseket, ha új számítógépre szeretném áttenni a programot? A legújabb notes file, amit találok 4 hónapos, pedig minden nap jelölgetek.
Szia, szerintem nem lehet, vagy ha igen én nem jöttem rá hogyan. Régebben rendszeresen előadták, hogy a frissítésekkel elvesztek a jelölések.
Más
Van esetleg valaki, aki nyomta hétvégén és jogosult volt LB jóváírásra? Megkapta? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak a weekly cashbacket írtál jóvá.
Frissítésre kerültek a januári promóciók hivatalos végeredményei:
$15,000 Rake Race Január>>>
5-15% Rake Chase Január>>>
A nyeremények hamarosan jóváírásra kerülnek, azokat a megszokott helyen, a 'My account/Transaction/Gaming Transactions' menüben láthatjátok majd!
Január is szépen indult, ezúttal több, mint 30.000 dollárt oszthattunk ki köztetek!
Az ehavi promóciók állását itt követhetitek nyomon:
$15,000 Rake Race Február>>>
5-15% Rake Chase Február>>>
Aki eddig kimaradt, még mindig csatlakozhat!
Partypoker terembemutató és regisztráció legjobb deal garanciával>>>
A mai napon minden nyertes megkapta a januári race és chase nyereményét egy összegben.
A nyereményeket ellenőrizhetitek a partypoker kliensben, a 'My account/Transaction/Gaming Transactions' menüben.
Az februári promóciók részeredeményeit hamarosan frissítjük, itt követhetitek nyomon:
partypoker játékosok figyelem!
A februári race és chase frissítéssel adósak vagyunk, sajnos technikai okok miatt nem tudtunk még februári számokat kirakni. A megoldáson dolgozunk, bízunk benne hogy hamarosan ki tud menni a frissítés. Türelmeteket kérjük.
Februári ajánlataink:
A februári race és chase frissítése immár kint van az oldalon. Köszönjük türelmeteket!
Sziasztok!
Ertse számláról sikerült vkinek befizetni? Visa kártya
Év elején nem engedte, aztán jan végén igen. Most megint off...
Sziasztok, revolutrol tudok be es kifizetni?
Tudomásunk szerint Revolut kártyáról történő befizetésre van lehetőség, de kifizetésre nincsen sajnos.