gyakori jelenség mostanában sajna.....
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok de a mobil klienses forum nem pörög.
Pokerstars.eu-s appot iPadre szeretnék letölteni, de csak külföldi storeokból lehet.
Van más megoldás vagy mindenképp csinálni kell egy külföldi apple ID-t?
Köszi
nincs, illetve betstars-t tudod leszedni, van benne póker is; a ****** istore bankkártyát kér, és megállapítja hogy magyar; én eddig jutottam, ha van megoldás engem is érdekelne
Elképesztő, visszairtak. Bejött a tipped, hogy 245 levelet kell küldeni.
Dear Ádám,
Thank you for your email and explanation.
Please be advised, your funds are safe and your withdrawal request is on hold.
Your account is currently is the process of a routine security check that can take up to a few weeks.
We thank you for your understanding and patience at this time.
Best regards,
Julia
Payment and Security Services
Szóval akár még heteket is várhatok. Mekkora rohadékok ezek.
*Badbeatdonky mikor elküldtem nekik a doksikat, visszairtak, hogy köszönik, verifikálva a számla.
a ****** istore bankkártyát kér, és megállapítja hogy magyar; én eddig jutottam, ha van megoldás engem is érdekelne
Már 2 pókeres ismerősöm is mutatta játék közben a napokban, hogy a PKO versenyén(50% -ban megy a zsebbe, a másik 50% a saját fejére) az aktuális asztalnál az ellenfelek fején látható összeg nem a szokásos módon van feltüntetve, hanem csak a felét irja ki, amennyit kapnánk a kiejtésével a zsebünkbe. Miközben a lobbyba továbbra is az ellenfélnél a "normális" összeg látható (az asztalon levő duplája). Történt kiejtés is ilyenkor, és legalább jól is irja jová a dolgokat, ahhoz képest, hogy rosszat mutat az ellenfelek fején. Találkoztatok ilyennel már Ti is? Vagy eetleg ez vmi PS kliens beállitási lehetőség, hogy csak a bezsebelhető pénzt lássuk az ellenfeleken? Előre is köszi.
Nekem is feltűnt, még nem kezdtem el kivizsgálni, de majd megnézem legközelebb, hogy a jó összeget írja-e jóvá.
Azt az összeget mutatja,amit egyből megkapsz a számládra.
Na, ezt is megértük: év közben jön új stars reward program...nem is tudom volt már olyan valaha, hogy év közben változtattak? :)
A kb. semmitmondó vidóból azért az talán kiderül, hogy jobban személyre szabottabbak lesznek a mostani challange-ek - amit talán daily boost-ként lehet majd használni.
Ha minden igaz akkor a step-es rendszer marad még, ha a neve változik is viszont lehet csökkentett fix Stars Coin lesz a jutalom és egy 'Chest'. Mondjuk, ha ez tényleg igaz akkor a rackback fogalma mint olyan értelmezhetetlenné válik a random reward-ok miatt :)
Persze ez csak találgatás, részletek nincsenek, de legalább van miről beszélni, ja meg persze flame-elni...
Persze ez csak találgatás, részletek nincsenek, de legalább van miről beszélni, ja meg persze flame-elni...