sziasztok. nálatok betölt a ps?
telon bejon, laptopon nem.. akkor gondolom nalam van a problema, fantasztikus..
lassú
Nálatok nem lassítja be a kliens gépet a frissítés óta?
Megnéztem a feladtakezelőben, és valami "embedded flutter" nevű lassítja a procit PC-n.
Nálatok nem lassítja be a kliens gépet a frissítés óta?
Megnéztem a feladtakezelőben, és valami "embedded flutter" nevű lassítja a procit PC-n.
Hali!
Mától érvényes elvileg, hogy a bankok és a nem regisztrált pókertermek közt akadályozzák a transzfert. Pokerstars az végül is regisztrálva lett Magyarországon?
Van még benn egy olyan 400 dolcsim, amennyiben kivenném hosszú kihagyás után, akkor segítene valaki, hogy mi a procedúra?
Gondolom feltöltök 5-10 dollárt, visával. Utána játszogatni kezdek. Van arra valami egzakt szám, hogy mennyit kellene nekem játszogatni, hogy engedje kiszedni az összes zsét?
Persze ha nem fenyegeti a pénzemet veszély, akkor nem fogom kivenni, hanem egy kicsit játszani fogok. :D
Help!
Ez a téma engem is érdekel! Melyik pókerterembe lehet még befizetni visával, mely termeknek van Maoi licenszük?
Sziasztok! Jelenleg (vagy Jul.1-tôl) tudok paysafe carddal befizetni a Starsra??
Koszonom h valaszoltok!
Attól tartok semelyikbe. Mást kell kitalálni!
Ez a téma engem is érdekel! Melyik pókerterembe lehet még befizetni visával, mely termeknek van Maoi licenszük?
Nektek Sikerült ma lepörgetni a Spin of the Day promót?
Azt mondták a weboldalon keresztül lehet de sehogy se jön össze...
Nektek Sikerült ma lepörgetni a Spin of the Day promót?
Azt mondták a weboldalon keresztül lehet de sehogy se jön össze...