titcar
Válasz valekszilard kommentjére
2011. aug. 9. 8:53

Lehet tudni kb. mennyi ponttal lehet BOP ranglistán Merkúr szinten, alacsony pályán top 100ba kerülni, esetleg top 10be?

heee?? :D

valekszilard
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. aug. 9. 8:59

nézd meg a múlt heti ranglistát

ranglistát látok, ahol fel van sorolva a top100, de pontokat nem találok hozzá, tudnál küldeni egy linket? ;) (lehet hogy én vagyok csak nagyon béna és nem jó helyen keresem)

GreEko
2011. aug. 9. 9:09

ranglistát látok, ahol fel van sorolva a top100, de pontokat nem találok hozzá, tudnál küldeni egy linket? ;) (lehet hogy én vagyok csak nagyon béna és nem jó helyen keresem)

stars kliensen belül nézzed, request, vagy kérelmek menüpontban.

valekszilard
Válasz GreEko kommentjére
2011. aug. 9. 9:15

stars kliensen belül nézzed, request, vagy kérelmek menüpontban.

köszi szépen, én mindenáron az oldalon kerestem :) (mekkora fish vagyok)

Koszka9999
2011. aug. 9. 13:46

Sziasztok! Nem biztos hogy a megfelelő topikba írom az esetet, előre is elnézést mindenkitől. A helyzet a következő: PS $10,50 NL Hold'em KO HU Turbo versenye, ahol 1 ellenfél legyőzése választ el az ITM-től(ami jelen esetben a 8 közé kerülés) Az ellenfél sit out-on van, mi ilyenkor a legmegfelelőbb,legsportszerűbb magatartás? Minden körben ráemeljünk, vagy üljünk ki mi is sit out-ra és várjunk hátha megérkezik? Köszi előre is a válaszokat

wamcsi
Válasz Koszka9999 kommentjére
2011. aug. 9. 13:52

örülnék, mint majom a farkának, hogy nincs ott :D

SipKa
2011. aug. 9. 13:59

Sziasztok! Nem biztos hogy a megfelelő topikba írom az esetet, előre is elnézést mindenkitől. A helyzet a következő: PS $10,50 NL Hold'em KO HU Turbo versenye, ahol 1 ellenfél legyőzése választ el az ITM-től(ami jelen esetben a 8 közé kerülés) Az ellenfél sit out-on van, mi ilyenkor a legmegfelelőbb,legsportszerűbb magatartás? Minden körben ráemeljünk, vagy üljünk ki mi is sit out-ra és várjunk hátha megérkezik? Köszi előre is a válaszokat

Minden körben ráemeljünk

Itt nem kell jóarcnak lenni. ugyse látod a srácot többet

bakyka
2011. aug. 9. 14:26

Nálam az év hozzászólása! (Ha nem viccből írtad.)

Ritkán - soha? - lehet találkozni ilyen gáláns ellenféllel, akinek ilyesmi egyáltalán megfordul a fejében... :)

fkf131
Válasz bakyka kommentjére
2011. aug. 9. 14:54

Jó ez a VIP-es promo. Eddig egy platinumstar aki mtt-zik, vagy mtsng-zik, legrosszabb esetben breakeven volt, de áltba kis vagy nagy nyerő (nem is értem miért jó kirakni)
Most minden 2. platinumstar limpraiselget, 8BB-ből floppot nézeget.
Nem árt rá odafigyelni, hogy nagyon felhigult a goldstar, platinumstar státusz:)

FeketeS
Válasz bakyka kommentjére
2011. aug. 9. 15:04

Nálam az év hozzászólása! (Ha nem viccből írtad.)

Ritkán - soha? - lehet találkozni ilyen gáláns ellenféllel, akinek ilyesmi egyáltalán megfordul a fejében... :)

Kb. 1 éve asszem Probirs nyitott egy ilyen threadet 2p2-n, úgyhogy nem akkora baromság egyáltalán. Mindazonáltal raise-raise-raise.

Élő ügyfélszolgálat