Köszi, bár abban a tévhitben voltam, hogy ha befizetsz kártyával, utána tudsz kérvényezni már kifizetést Skrillra/NETellerre. Akkor ez sem igaz? Mert ha csak bankszámlára lehet withdrawt igényelni, akkor elég bukta az ügy, ha hamarosan minden ilyesféle tranzakció tiltott lesz kicsiny kis nyomorult országunkban. :P
Nyugottan kèrj bankszámlára utalást, az uninal a rafi a bankja, ha kèrsz kifizetèst 4 órán belül megkapod. Termèszetes, ha jóváhagyja a kèrelmet az uni. Èn már többször kèrtem kifizut ès simán kièrt. Legutóbb múlt hèten. Bármennyire is akarjuk a Skrill kifizetèst elèrni mèg nem akarja a pènzügyi osztályok ezt az opciót visszahozni, folyamatosan levelezek velük. De eddig semmi pozitív előrelèpès sincs ebben a kèrdèsben rèszükről.
Én ide megint nem tudok belépni.Nálatok megy?
Nyugottan kèrj bankszámlára utalást, az uninal a rafi a bankja, ha kèrsz kifizetèst 4 órán belül megkapod. Termèszetes, ha jóváhagyja a kèrelmet az uni. Èn már többször kèrtem kifizut ès simán kièrt. Legutóbb múlt hèten. Bármennyire is akarjuk a Skrill kifizetèst elèrni mèg nem akarja a pènzügyi osztályok ezt az opciót visszahozni, folyamatosan levelezek velük. De eddig semmi pozitív előrelèpès sincs ebben a kèrdèsben rèszükről.
Én most depóznék ide először, ki tudja, mikor kérvényeznék kifizetést, valszeg több hónap múlva csak, ha lejár az FD, meg ilyenek, addigra meg lehet, hogy beszo pódunk az új törvénnyel, és akkor majd leshetek, és nézhetnék, mert nincs opció withdrawra.
Másnak se jó? oldal sem jön be...
Másnak se jó? oldal sem jön be...
nálam napok óta ennyit tud a kliens...