Póker Fórum Archívum > Piactér > csufi vasárnapi versenyekböl % eladó

csufi
Válasz Taz kommentjére
2012. máj. 26. 16:02

Meggondoltam magam, nem lesz csomag holnapra. Akik már elküldték a pénzt azoknak mindjárt visszaküldöm. Nevetséges hogy amikor jól ment, minden nap előre el volt adva akármekkora csomag, most meg 3 nap alatt 10% ment el.

elküldtem

tRomf29
Válasz csufi kommentjére
2012. máj. 26. 16:29

Sajnos osztom a véleményed. Viszont igazán mindig a vasárnapi csomagok sikerültek jól, ezért duplán sajnálom! Esetleg akár csak egy mini csomag? Gondolom vasárnapi session úgyis lesz! gl

Taz
Válasz csufi kommentjére
2012. máj. 26. 17:01

Meggondoltam magam, nem lesz csomag holnapra. Akik már elküldték a pénzt azoknak mindjárt visszaküldöm. Nevetséges hogy amikor jól ment, minden nap előre el volt adva akármekkora csomag, most meg 3 nap alatt 10% ment el.

elküldtem

Ebben mi a meglepő? Az emberek úgy szeretnek befektetni, amikor jó szériában van az illető, mivel nagyobb az esélye, hogy nyerjenek az üzleten.
Nem kell az egészet túlmisztifikálni: utóbbi időkben nem nagyon volt +os csomagod és most nem adtak valamiért bizalmat az emberek (kinek-kinek megvolt a maga indoka, én le is írtam, hogy miért).

Semmi személyeskedés nincs ebben.

Kia PRO
Válasz Taz kommentjére
2012. máj. 26. 17:14

Ebben mi a meglepő? Az emberek úgy szeretnek befektetni, amikor jó szériában van az illető, mivel nagyobb az esélye, hogy nyerjenek az üzleten.
Nem kell az egészet túlmisztifikálni: utóbbi időkben nem nagyon volt +os csomagod és most nem adtak valamiért bizalmat az emberek.

Semmi személyeskedés nincs ebben.

+1 Semmi meglepő nincs a dologban. A Sunday WarmUp 10. hely volt a fordulópont, ott ha ft re érsz minden másképp alakul.
Lesznek még neked szép sikereid. GL

AM
Válasz csufi kommentjére
2012. máj. 26. 19:07

Relax,
Tarts egy kis szünetet.

fairlane12
Válasz AM kommentjére
2012. máj. 26. 19:24

Holnapra sng csomag esetleg?20$-ig beszállnék.......

tRomf29
Válasz csufi kommentjére
2012. máj. 27. 22:03

Most akkor ez hogy lesz ezután? Rád kerestem és nem tolod! Képes vagy kihagyni a vasárnapot? Neked nem szabad kihagyni a vasárnapot! Építsd fel újra magad, kis csomagokból indulva, de akkor is tolnod kell! GL

BT86
Válasz csufi kommentjére
2012. máj. 28. 2:01

elküldtem

Ez mindenkinél így van. Amint elért valami nagyobb score-t, azonnal elkeltek a csomagjai.
Egyébként nem tudom kinél mi az oka, hogy nem vásárol. Bár elég nagy csomagból nagy %-ot árulsz, amire azért egy ilyen kis közösségben nem könnyű vevőt találni.
Nálam a következők az okok:
1. Az elmúlt időben kevesebbet vásároltam, többek közt a SCOOP-os kintlévőségek miatt is. Illetve szeretek nagyobb %-ot venni, és a te csomagod kicsit drágának mondható.
2. A játékodat ritkán néztem, inkább csak a keresőben néztem meg, hogy állsz. Ha jól emlékszem 2-szer is mondjuk úgy, hogy nagyon gyorsan, nagyon sok verseny tűnt el. Lehet, hogy coolerek voltak, de nekem inkább tiltnek tűnt.
3. Az eredménytelenség is természetesen szerepet játszott, bár az kisebbet.
4. Amit viszont a legfőbb oknak mondanék az, hogy többször láttam, hogy a nyereményeket lefelé kerekíted a pontos elszámolás helyett. Ezek kis összegek voltak, gondoltam az a pár $ nem lényeges, nem akarsz a centekkel szarakodni. De amikor végre volt egy pluszos csomag, ott $55-ral kerekítettél lefelé, ami már szerintem nem igazán volt korrekt.

csufi
Válasz BT86 kommentjére
2012. máj. 28. 2:48

Látom ti többet foglalkoztok a témával mint én akit a leginkább érint. Nem hiszem hogy magyarázkodnom kellene a gyors kiesésekért bár tényleg volt olyan hogy két óra alatt 9 KK val estem ki, és nem AA-ba toltam illetve egyszer ,de azt megnyertem. A 4. pontban leírtaknak is utánanéztem tényleg volt olyan hogy 1% 30$ volt és nem 30.55$,bocs hogy én nem fillérezek, de ez nem nyereségvágyból van csupán az egyszerűség kedvéért. Biztos hogy volt olyan amikor felfelé kerekítettem. Tegnap nem voltam jó passzban azért írtam amit írtam illetve főleg azért, mert amikor jobban ment, mindig adtam pár %-ot akkor is ha már be volt telve az előre kiírt mennyiség , csak azok az emberek sajna eltűntek akik akkor jól jártak. Nem szeretnék tovább foglalkozni a témával inkább a játékra koncentrálnék. Egyenlőre nem csinálok csomagot később meg majd meglátom.

üdv: csufi74

BT86
Válasz csufi kommentjére
2012. máj. 28. 3:11

Az előző hozzászólásodból indultam ki, azért is írtam le a véleményemet.
Egyáltalán nem kell magyarázkodni, írtam is, hogy lehetett cooler, vagy akár pár rosszul sikerült blöff is, végülis nem számít. A játékodból vettünk %-ot és ez is a része a játéknak.
Mindenesetre szerintem sokat számít az is, hogy elég nagy összeg kell a 70% megvásárlásához, és nincs olyan sok befektető az oldalon (főleg a befektetett összegek nagyságát figyelembevéve, hisz pár %-nál többet nem nagyon bír venni senki).
GL és térj vissza gyorsan az asztalokhoz!

Élő ügyfélszolgálat