2018 legnagyobb NLHE CG nyerői - NL25-NL50
ezek már eléggé korrekt kis nyeremények... érdemes lenne elkezdeni a cg-t.. lehet...:o
Jo kis Lista , komoly jatekosokkal
Omaharol , esetleg nem terveztek hasonlo cikket?
Azt hiszem erdekes lenne az osszehasonlitas a holdemmel
ezek már eléggé korrekt kis nyeremények... érdemes lenne elkezdeni a cg-t.. lehet...:o
Annyira azért nem, hadd emlékeztessek a legnagyobb nyerő játékosra aki minden asztalnál ott ül, Pokerstarsnak hívják. Ha megnéznéd a tabella vezetőit hogy mennyi rake-t termeltek, valószínű még ők is több rake-t mint profitot.
Anno a Bosson (2006-2012ig)rohogve hoztuk az 5-10bb/100at ezeken a teteken,ez melle meg 50% RB,megannyi VIP freerol,promocio.Akkor meg volt ertelme csinalni.Ennyi nyeremenyt negyed ennyi leosztassal osszelehetett hozni.
Régi szép idök
Csak azt nem tudom eldönteni,hogy ezekkel a listákkal elrettenteni vagy inspirálni akartok másokat?
Csak azt nem tudom eldönteni,hogy ezekkel a listákkal elrettenteni vagy inspirálni akartok másokat?
Anno a Bosson (2006-2012ig)rohogve hoztuk az 5-10bb/100at ezeken a teteken,ez melle meg 50% RB,megannyi VIP freerol,promocio.Akkor meg volt ertelme csinalni.Ennyi nyeremenyt negyed ennyi leosztassal osszelehetett hozni.
Régi szép idök